Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

Karriere

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af en fantastisk arbejdsplads, hvor du får lov til at udvikle dig, hvor du bliver værdsat, hvor du mødes af glade og motiverede kollegaer og hvor dine ideér bliver hørt? Se vores ledige stillinger her på siden eller send en uopfordret ansøgning til os på jacob@best-one.dk, hvis du allerede ved at du er vores næste stjernespiller!

Motiveres du af at sælge online markedsføring der rent faktisk virker? Bliver du en bedre sælger af at have et kompetent bagland? Så har vi den helt rigtige rolle til dig hos Best One.
Elsker du online markedsføring? Motiveres du af at skabe mærkbare resultater for dine kunder? Vil du have en sjov hverdag, hvor du udvikler dig, har gode kollegaer og føler at du rent faktisk gør en forskel?
Bliv praktikant hos Best One! Som praktikant i Best One, får du et unikt indblik i design, samt vedligeholdelse af hjemmesider hos små og mellemstore virksomheder.

Vores formål

Vores mange års erfaring med online markedsføring, giver os de bedste forudsætninger for at kunne levere skræddersyede løsninger efter vores kunders behov.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er involveret i deres markedsføring hos Best One. Vi bestræber os derfor på at gøre de komplicerede ting simple og forståelige for vores kunder. Dette giver et gennemsigtigt, og dermed sundt og ærligt, samarbejde! På denne måde ved kunderne hele tiden, hvad der foregår, og hvad de får ud af deres investering.

Hos Best One er vores medarbejdere alfa omega, da tilfredse og glade medarbejdere giver tilfredse kunder.
Vores kunder fortjener udelukkende det bedste og derfor skal de mødes af en medarbejder med en positiv indstilling, et løsningsorienteret sind og ikke mindst et stort smil.
Arbejdsplads

Vi ønsker ikke blot at være Danmarks bedste online markedsføringsbureau. Vi vil også være en fantastisk arbejdsplads med glade kollegaer og et højt socialt samvær. Man skal glæde sig til at komme på arbejde. Derfor laver vi en masse sociale arrangementer – med alt fra gokart til en hyggelig fredagsbar.

Udvikling

Online markedsføring er i konstant udvikling og hos Best One står vi aldrig stille. Vi har en flad organisationsstruktur, og der er derfor kort fra en medarbejder får en fantastisk idé til den implementeres. Det største potentiale for vores udvikling er vores medarbejdere og deres kreative tankegang.

Vækst

Hos Best One har vi fokus på kvalitet fremfor kvantitet, derfor ønsker vi udelukkende organisk vækst. Det er utrolig vigtigt for os, at vi ikke mister kerneværdierne i vores forretning i takt med at vi vækster. Dette giver de bedste forudsætninger for fortsat at levere kvalitet til vores kunder.