Vil du være en del af Best One?

Vil du være en del af Best One?

Vær med til at skabe succeshistorier.

Hos Best One bliver du en del af en social arbejdsplads, hvor vi alle har det samme mål: at skabe succeshistorier i samarbejde med vores kunder.

Ledige stillinger

Øvrige stillinger

Vi sigter mod stjernerne

Vi har store ambitioner i Best One. Vi sigter mod stjernerne, men bevarer altid jordforbindelsen. Selvom vi brager derudaf, ser vi os altid tilbage for at være sikker på, at alle er med og alle har det godt. Et inkluderende fællesskab er nemlig en nøgleværdi hos Best One.

Indsatser over resultater

Hos Best One er du ikke blot en medarbejder, men en stor del af vores forretning. Du er vores ansigt udadtil. Derfor har du stor værdi for os. Vi er ikke bange for at sige tingene, som de er. Vi er heller ikke bange at hylde de små indsatser. I det store billede er de i mange tilfælde nemlig slet ikke så små, som de ser ud.

Mere end bare et arbejde

Vi har ikke kun en ambition om at være det bedste online markedsføringsbureau. Vi stræber lige så højt efter at være den bedste arbejdsplads. Vi prioriterer det sociale samvær højt – både i de fælles pauser og uden for arbejdstiden. Vi tager os også tid til dig på et one-on-one plan.

Best One er ikke bare et sted, du går på arbejde. Vi har skabt en arbejdskultur hvor folk glæder sig til at komme på arbejde. Hvor du altid bliver mødt med et smil fra dine kollegaer. Hvor der er plads til at sætte et kæmpe skub i din karriere. Og hvor der er plads til at være dig.

Er du vores næste stjernespiller?

Kan du se dig selv være med på Best One-holdet? Se vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning på info@best-one.dk. Måske er det lige netop dig, vi står og mangler.