En karriere hos Best One

Vil du med på teamet?

Karriere

Follow a manual added link

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af en fantastisk arbejdsplads, hvor du får lov til at udvikle dig, hvor du bliver værdsat, hvor du hver dag mødes af glade og motiverede kollegaer og hvor dine ideér bliver hørt? Se vores ledige stillinger her på siden eller send en uopfordret ansøgning til os på info@best-one.dk, hvis du allerede ved, at du er vores næste stjernespiller!

Hjemmesideaspirant

Ingen ledige stillinger

Marketingaspirant

Ingen ledige stillinger

Vores medarbejdere er alfa og omega

Vi tror på, at tilfredse og glade medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores kunder fortjener udelukkende det bedste, og derfor skal de mødes af en medarbejder med en positiv indstilling, et løsningsorienteret sind og ikke mindst et stort smil.

Arbejdsplads

Vi ønsker ikke blot at være Danmarks bedste online markedsføringsbureau. Vi vil også være en fantastisk arbejdsplads med glade kollegaer og et højt socialt samvær. Man skal glæde sig til at komme på arbejde. Derfor laver vi en masse sociale arrangementer – med alt fra gokart til en hyggelig fredagsbar

Udvikling

Online markedsføring er i konstant udvikling og hos Best One står vi aldrig stille. Vi har en flad organisationsstruktur, og der er derfor kort vej fra at en medarbejder får en fantastisk idé til at den implementeres. Det vigtigste for vores udvikling er vores medarbejdere og deres kreative tankegang.

Vækst

Hos Best One har vi fokus på kvalitet fremfor kvantitet – derfor ønsker vi udelukkende organisk vækst. Det er utrolig vigtigt for os, at vi ikke mister kerneværdierne i vores forretning i takt med at vi vækster. Dette giver de bedste forudsætninger for fortsat at levere den bedste kvalitet til vores kunder.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din forretning

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for din forretning. Vi er altid friske på at tage en snak med dig. Book et helt uforpligtende møde her.

Kontaktinformation

 • Adresse

  Høffdingsvej 36, st.
  2500 Valby

 • Kontakt os

  Mandag: 09:00 – 16:00
  Tirsdag – torsdag: 08:30 – 16:00
  Fredag: 08:30 – 15:00

 • Bankforbindelse

  Danske Bank A/S
  Reg. nr. 4183
  Kontonr. 4183170589