Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

Hjemmeside og hosting

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil på internettet. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside følger tidens tendenser og er indbydende for dine kunder at besøge. Hos Best One går vores hjemmesidenørder op i at lave designs, som passer lige til dig og din forretning.
Skræddersyet design

Din personlige hjemmesidenørd vil i samarbejde med dig sørge for at lave et design, der er skræddersyet til din forretning og dine ønsker.

Udbredt CM-system

Din hjemmeside designes i WordPress, som er verdens mest anvendte cm-system. Det giver dig også mulighed for at få integreret diverse sociale medier og rating sites.

Du har rettighederne

Når du får opsat en hjemmeside hos os, har du fulde rettigheder til din hjemmeside og kan ligge den på det webhotel du ønsker. Du har også muligheden for at få hosting og fuld support hos Best One.

Mulighed for fuld support

Når du vælger en hjemmeside hos Best One kan vi tilbyde hosting af hjemmesiden på vores webhotel. Din hosting vil foregå i Danmark med en daglig back-up. Det er din garanti for en hjemmeside med et højt sikkerhedsniveau.

Hosting indeholder også ubegrænset service og support så du altid kan få lavet rettelser i tekst og billeder kvit og frit.

Sammen kan vi finde ud af hvad der er den bedste løsning for dig.

Skal vi hjælpe din forretning?

Best One har, som en af de få virksomheder i Danmark, et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv dit navn og nummer, så ringer vi til dig.