Professionelle hjemmesider med personlig support

Professionelle hjemmesider med personlig support

Er en hjemmeside ikke bare en hjemmeside?

Du skal have en ny træterrasse. Du Googler. Du klikker på annoncen. Du leder efter et telefonnummer på hjemmesiden. Du kan ikke finde det.

Du er tilbage på Google. Klikker på en ny annonce. Hjemmesiden loader… ikke. Du bliver utålmodig. Du er tilbage på Google.

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside.

Når dine potentielle nye kunder lander på din hjemmeside, skal det hele spille 100%. Hos Best One laver vi hjemmesider der performer. Skal vi også hjælpe dig i gang?

Vores hjemmesider skaffer dig henvendelser.

Ingen tomme løfter – kun resultater.

Det digitale landskab ændrer sig konstant. Og vi følger med! Vi laver hjemmesider der performer i dag – og i morgen.

Vi skiller dig ud fra mængden

Din hjemmeside skal afspejle dig og din forretning. Den er dit digitale ansigt udadtil. Den skal overbevise dine nye potentielle kunder om, at de skal vælge dig.

Hjemmesiden skal være personlig, professionel og have et lækkert design. Og vigtigst af alt; Den skal skaffe dig de rigtige henvendelser.

Ingen halve løsninger – kun helhjertede indsatser.

Drift og vedligeholdelse

Vi sætter din hjemmeside op, så den performer bedst muligt i dag. Og i morgen. Vi sørger for løbende drift, vedligeholdelse og virusbeskyttelse, så det hele kører, som det skal. Vi laver desuden en daglig backup, så din hjemmeside altid er sikret.

Drift vedligeholdelse Best One

Foto/video

Vi anbefaler at din hjemmeside har personlige billeder og evt. også video. Det viser potentielle kunder, hvem du er. Best One har en professionel foto-/videograf, som får det bedste frem fra din virksomhed på billeder.

Foto video hos Best One

Udvalgte succeshistorier

Udvalgte succeshistorier

Ingen bullsh*t – kun ærlig snak.

Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan skabe succes for din virksomhed?
Vores konsulenter i både Aarhus og København er altid klar til at fortælle om mulighederne i et samarbejde med Best One.