Professionel WordPress hjemmeside med fri support

Som du selv ejer og som giver din markedsføring endnu mere værdi.

Hjemmeside

Follow a manual added link

Hvorfor skal du have en professionel hjemmeside?

En hjemmeside fungerer som din forretnings online visitkort, det er derfor vigtigt at have en indbydende og brugervenlig hjemmeside som giver dine potentielle kunder lyst til at henvende sig til dig.

Når vi udarbejder en ny hjemmeside til dig, bliver den produceret i verdens mest anvendte CM-system WordPress. Systemet er meget nemt at bruge og hos os ejer du selv hele hjemmesiden.

 • Skræddersyet til netop din virksomhed
 • Løbende optimering af din hjemmeside
 • Ubegrænset support

Hvorfor investere i foto- og videoproduktion?

Vi anbefaler også foto- og videoproduktion, når der skal laves en ny hjemmeside eller hvis din eksisterende hjemmeside skal have mere personlighed eller et designmæssigt løft.

Drift og vedligeholdelse

Best One står for løbende drift og vedligeholdelse af hjemmesiden, hvilket betyder at vi sørger for at holde hjemmesiden, tema og plugins opdateret til nyeste version. Derudover er der også anti-virus installeret på hjemmesiden. Hjemmesiden hostes på Googles egne servere og vi tager daglige backups.

Fri support

Vores hjemmesider kommer med en support, som betyder at du altid kan sende en mail til vores support eller ringe ind på vores hovednummer og få hjælp til at opdatere indholdet på din hjemmeside. Dette er som sagt inkluderet i aftalen og derfor med i prisen.

Vi hang bare sammen fra start

Vi hang bare sammen fra start og jeg synes det er fedt at ha nogle mennesker omkring mig som man kan mærke der brænder for deres job. Det gør de hos Best One 😃 Hos dem er man i gode hænder og de gør at vi kan koncentrere os om det vi i virkeligheden skal, at tage imod de kunder der henvender sig online igennem vores nye fine hjemmeside.

Stor ros til Best One

Stor ros til Best One for deres store indsats og professionelle service omkring vores hjemmeside, adwords og SEO. Vi kan varmt anbefale Best One, som virkelig lever op til deres navn “BEST ONE”.

Bedre service og resultat findes ikke

Efter flere mislykkede forsøg med andre virksomheder, besluttede vi os for at bruge Best One og det har vi i den grad ikke fortrudt. Lige fra opstart af hjemmeside og annoncer til færdigt produkt og senere flere annoncer har alt bare spillet, fantastisk service og samarbejde.

Top top professionelt firma

De har virkelig styr på det de laver. Super søde og serviceminded. De lytter og forstår hvad man efterlyser. Og så er de bare hurtige og effektive. Det har så absolut været en fornøjelse at arbejde sammen med BEST ONE.

Vi er så priviligeret at have fulgt Best One A/S fra deres spæde opstart, som én af deres første kunde. De har gennem alle årene leveret! De er vækstet i en fantastisk fart, med kompetente og servicemindede medarbejdere!
Vores strategi og samarbejde, har virkelig båret frugt – Vi kan varmt anbefale hele deres team!

 • 2 til 12 mand
 • 10 henvendelser om dagen
 • Konverteringsprocent på 15,5 %

Hvorfor vælge Best One?

Vores passion er både online marketing, men også at gøre en positiv forskel for vores kunders forretning.

 • Personlig nørd

  Du får én fast nørd, som laver din markedsføring og løbende følger op på hvordan det går med din forretning.

 • Gennemsigtighed og ærlighed

  Vi holder os opdaterede på udviklingen i den online verden, for konstant at kunne tilbyde vores kunder den mest værdifulde rådgivning.

 • God forretning

  For at give dig et virkeligt billede af effekten og værdien af din annoncering, vil vi løbende kontakte dig for at give en status, komme med forslag til forbedringer og få en snak om hvordan det hele går.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din forretning

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for din forretning. Vi er altid friske på at tage en snak med dig. Book et helt uforpligtende møde her.

Kontaktinformation

 • Adresse

  Høffdingsvej 36, st.
  2500 Valby

 • Kontakt os

  Mandag: 09:00 – 16:00
  Tirsdag – torsdag: 08:30 – 16:00
  Fredag: 08:30 – 15:00

 • Bankforbindelse

  Danske Bank A/S
  Reg. nr. 4183
  Kontonr. 4183170589