Online markedsføring

Vi hjælper dig med at blive set og få flere kunder

Markedsføring

Follow a manual added link

Hvorfor online markedsføring?

 • Målrettet annoncering

  Hos Best One benytter vi de mest effektive markedsføringsstrategier, som din virksomhed har brug for. Vi hjælper med at målrette markedsføringen mod de rette kunder. Uanset formålet kan vi hjælpe dig med at nå ud til den rigtige målgruppe.

 • Søgere med aktivt behov

  Med målrettet markedsføring er det muligt at få fat i relevante kunder. Vi optimerer løbende, for udelukkende at ramme kunder med aktive behov for dine ydelser. For at følge med den konstante udvikling inden for den digitale verden, er det vigtigt med en skudsikker online markedsføringsstrategi.

 • Effektivt og fleksibelt

  Med vores fleksible markedsføringsstrategi, kan vi altså garantere resultater der kan mærkes. Med hjælp fra din faste marketingnørd udarbejdes en konkret plan for markedsføringen. Planen reguleres løbende alt efter dine behov og ønsker.

1
2
3
1

Bliv vist i udelukkende relevante søgninger

2

Målrettet annoncering

3

Flere organiske klik på Google

Booster min markedsføring

Jeg har brugt Best One til at booste min markedsføring og dermed få flere kunder i butikken. Det må man sige de klare til RIGTIG godt. Jeg var meget mistroisk inden vi gik igang og jeg var bange for at mine penge bare røg ned i et stort sort hul, MEN det fungere helt perfekt. Best One op justere og nedjustere hele tiden alt efter hvor travlt jeg har og de er altid søde til at hjælpe.

Stor ros til Best One

Stor ros til Best One for deres store indsats og professionelle service omkring vores hjemmeside, adwords og SEO. Vi kan varmt anbefale Best One, som virkelig lever op til deres navn “BEST ONE”.

Vi er meget glade for samarbejdet

Vi er meget glade for samarbejdet med Best One som har givet os en øget trafik på vores website på ca. 50 % og har derved givet os en masse leads til nye kunder.

Stor stor anbefaling herfra

Vil klart anbefale best one!

Jeg har brugt best one igennem to år.
Jeg har altid oplevet god, hurtigt og professionel rådgivning.
Vores samarbejde har uden tvivl ført til mange flere kundehenvendelser.
Jeg kan med god samvittighed anbefale best one.

Hvordan fungerer det?

Hvad er Google Annoncering?

Der findes mange forskellige former for annoncering på Google. Alle med det formål at ramme dine potentielle kunder med relevante annoncer. Vi kan hjælpe med annoncer i toppen af Googles søgeresultater eller via Googles netværk af hjemmesider på internettet. Uanset om formålet er at få nye kunder eller at brande din forretning, kan vi hjælpe med den optimale løsning.

Hos Best One har vi et direkte samarbejde med Google

Bliv synlig i toppen af Google

Vær synlig i toppen af Google når dine potentielle kunder søger efter dine ydelser eller produkter.

Betal for klik

Sæt et budget og betal udelukkende når dine potentielle kunder klikker på annoncerne.

Målrettet annoncering

Få vist dine annoncer i lige præcis de områder og byer, du gerne vil have kunder fra.

Få mere ud af din hjemmeside med SEO

Hos Best One ved vi at SEO er en investering for din forretning både her og nu, men også på den lange bane. Derfor bliver fundamentet for din succes bygget af marketingnørder, der er certificerede af selveste Google.

Realistisk strategi

I samarbejde med din marketingnørd bliver der lagt en realistisk strategi for din succes med SEO. Forventningsafstemningen er utrolig vigtig, da vi alle har et fælles mål – at du får succes og at SEO bliver en god investering for din forretning.

Fundamentet

Forudsætningerne for succes med SEO er optimalt indhold på din hjemmeside. Google vurderer din hjemmeside ud fra mange forskellige kriterier og det er derfor vores ypperste opgave, at din hjemmeside opfylder disse.

Stabile placeringer

At opnå stabile placeringer på Google med SEO er benhårdt og det tager sin tid, derfor er det vigtigt, at man har is i maven! Belønningen er den konstante strøm af henvendelser som du får via din hjemmeside, på de ydelser, som du gerne vil sælge flere af.

Hvad er Facebook annoncering?

Grafiske annoncer eller videoer, der vises på Facebook og understøtter din forretnings udtryk og budskab. Ram dine potentielle kunder når de kigger på deres Facebook nyheder, messenger beskeder eller scroller igennem deres Instagram feed. Ram dem også når de befinder sig et sted i audience networket, som er netværk af apps der er forbundet med Facebook, som Candy Crush, Subway Surfers og andre.

Bliv synlig på Facebook

Vær synlig i Facebooks nyheder, messenger, audience network og instagram med målrettede grafiske annoncer eller med videoer om din forretning eller dine produkter.

Skræddersy din målgruppe

Ram lige netop de personer, der er relevante for din forretning med skræddersyet og målrettet annoncering.

Spred dit budskab

Få vist din forretnings budskab til de potentielle kunder, som ellers ikke have fundet din forretning.

Hos Best One har vi et direkte samarbejde med Google

Fast kontaktperson hos Google

Vi er i konstant dialog med vores faste kontaktperson hos Google. På den måde kan Google sikre sig at vi altid lever op til deres krav og vi er sikre på, at være opdaterede på tendenser og udviklingen hos Google.

Certificerede nørder

Vores nørder certificerer sig løbende direkte hos Google. Sådan bibeholder vi et højt fagligt niveau når vores nørder laver Google annoncering for dig.

Partnerstatus

Best One har den højeste partnerstatus hos Google.

Hvorfor vælge Best One?

Vores passion er både online marketing, men også at gøre en positiv forskel for vores kunders forretning.

 • Personlig nørd

  Du får én fast nørd, som laver din markedsføring og løbende følger op på hvordan det går med din forretning.

 • Gennemsigtighed og ærlighed

  Vi holder os opdaterede på udviklingen i den online verden, for konstant at kunne tilbyde vores kunder den mest værdifulde rådgivning.

 • God forretning

  For at give dig et virkeligt billede af effekten og værdien af din annoncering, vil vi løbende kontakte dig for at give en status, komme med forslag til forbedringer og få en snak om hvordan det hele går.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din forretning

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for din forretning. Vi er altid friske på at tage en snak med dig. Book et helt uforpligtende møde her.

Kontaktinformation

 • Adresse

  Høffdingsvej 36, st.
  2500 Valby

 • Kontakt os

  Mandag: 09:00 – 16:00
  Tirsdag – torsdag: 08:30 – 16:00
  Fredag: 08:30 – 15:00

 • Bankforbindelse

  Danske Bank A/S
  Reg. nr. 4183
  Kontonr. 4183170589