Få succes med online markedsføring

Få succes med online markedsføring

Hvorfor online markedsføring?

Målrettet annoncering

Vi hjælper med at opsætte og målrette markedsføringen mod de rette potentielle kunder. Uanset formålet kan vi hjælpe dig med at nå ud til den rigtige målgruppe.

Kunder med et behov

Med målrettet markedsføring er det muligt at få fat i relevante kunder. Vi optimerer løbende for udelukkende at ramme kunder med aktive behov for dine ydelser.

Fleksibelt og effektivt

Din faste kontaktperson udarbejder, i samarbejde med dig, en konkret plan for din markedsføring. Planen tilrettes løbende og budgettet kan justeres alt efter dine behov og ønsker.

Hvordan foregår det?

Strategi og aftale med vores konsulent

Vi tager en uformel snak om dine ønsker og behov og kommer med vores ærlige bud på den rigtige strategi, så du kan få succes med online markedsføring. Ingen bullsh*t – kun ærlig snak.

Samarbejde med din faste kontaktperson

Når du har indgået en aftale med os, vil du blive kontaktet af din faste kontaktperson, som har lagt en plan og vil vejlede og hjælpe dig i gang med din markedsføring.

Løbende opfølgninger

Når din markedsføring er i gang, fortsætter det løbende samarbejde med din faste kontaktperson, der sørger for at optimere fra gang til gang, så du får effektiv markedsføring der performer.

Vores produkter.

Google annoncering

Den hurtige og effektive måde at skaffe flere kunder i din virksomhed er ved at fange folk på Google med dine annoncer, når de søger efter de ydelser, du tilbyder. Vi målretter annoncerne mod din målgruppe, og du betaler for klik.

Google Ads ikon

Søgemaskine­optimering (SEO)

Optimering i forhold til placeringer på Google er en mere langsigtet investering i din forretning. Høje placeringer gør det mere sandsynligt at folk besøger din hjemmeside – og disse klik er helt gratis.

Søgemaskineoptimering ikon

Bliv set på Facebook

Med grafiske annoncer er de sociale medier Facebook og Instagram effektive til at fange opmærksomheden fra potentielle kunder og lede dem ind på din hjemmeside. Du kan også ramme de personer, der allerede har besøgt din hjemmeside.

Facebook ikon

Udvalgte succeshistorier

Udvalgte succeshistorier

Ingen bullsh*t – kun ærlig snak.

Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan skabe succes for din virksomhed?
Vores konsulenter i både Aarhus og København er altid klar til at fortælle om mulighederne i et samarbejde med Best One.