Om Best One

Om Best One

Vi skaber succes i din forretning.

Sammen skaber vi værdi

Når du er kunde hos os, spiller vi på samme hold. Jo bedre vi kender din forretning – desto bedre markedsføring har vi mulighed for at lave. Vi spiller hinanden bedre, og jagter i et unikt samarbejde vores fælles succes.

Personlig og direkte kontakt

Din faste kontaktperson kontakter dig løbende. Det betyder også, at du har et direkte nummer til din kontaktperson, hvis du skal have oprettet nye annoncer eller rettet i en tekst eller et billede på din hjemmeside. Her har du nemlig fri support.

Vi taler et sprog, du forstår

SEO, interaktionsrate, mål-CPA, eksponeringsandel… Nej, vel? Vi har droppet fagtermerne og taler i et sprog, du forstår. Jo mere du forstår af din egen markedsføring, desto bedre bliver samarbejdet mellem os – og desto skarpere kan vi hele tiden gøre din markedsføring. Derudover er vi ikke bange for at sige tingene præcis, som de er.

Vi ønsker et langvarigt samarbejde

Vores kunder har stor betydning for os. Vi ønsker et langvarigt samarbejde, hvor vores kunder har lyst til at blive hos os i mange år. Derfor skal vores samarbejde med dig være unikt, ærligt og ikke mindst en god forretning. Vi gør vores bedste for, at det lykkes.

Intern sparring

I Best One stræber vi efter at være de bedste. Derfor er intern sparring en stor del af vores hverdag. Ekspertviden og erfaringer fra flere vinkler resulterer i bedre markedsføring til vores kunder. Helt simpelt.