Om os

Vi har store ambitioner på dine vegne

Om os

Follow a manual added link

Historien bag

I den spæde ungdom bestod Best One af 2 mand, på et lille kontor, på Torveporten i Valby. Allerede fra start var der ambitioner om at vækste forretningen, og siden da er det kun gået én vej – frem. I takt med at flere kolleger kom til, flyttede Best One til Kirsten Walthers Vej. Her blev få til flere og senere blev det også for trangt til at kunne vækste yderligere. Senest er vi, i januar 2019, flyttet i store og lyse lokaler på Høffdingsvej 36.

Et mål om fælles succes

Hos Best One har vi et hold af dygtige medarbejdere, som arbejder for at give dig succes. Vi ved at det går godt når du har succes. Vores arbejde går derfor primært ud på, at du skal have succes i din virksomhed. Derfor glæder vi os over din vækst og ser hver enkelt af dine nye kunder som en sejr i sig selv. Når du har succes, har Best One succes.

Din personlige nørd

Vi tror på, at et samarbejde fungerer bedst, når du har tilknyttet en fast kontaktperson. Hos os står du derfor ikke i kø, og skal ikke trække et nummer. Når samarbejdet starter får du tildelt din egen personlige nørd, som varetager din online markedsføring på bl.a. Google og Facebook. Din nørd sætter sig godt ind i din forretning og lytter til dine ønsker.

Din personlige nørd:

 • Kender din forretning
 • Kan kontaktes på telefon eller mail
 • Skaffer dig henvendelser på telefon og mail
 • Kontakter dig løbende for at høre hvordan det går
 • Optimerer løbende din online markedsføring

Kundeservice over hele linjen

Alle vores medarbejdere er servicemindede og vil gå langt for at besvare dine spørgsmål. Derfor har vi ingen kundeserviceafdeling hos Best One. Kundeservice er ofte forbundet med at vente i telefonkøer og blive stillet videre fra medarbejder til medarbejder. Her slipper du ganske enkelt for at spilde din tid.

Ansvarsbevidste konsulenter

Vores konsulenter føler et stort ansvar når de har anbefalet dig en løsning hos Best One. Konsulenterne er eksperter i at skræddersy gennemtænkte løsninger, uanset om du vil have kunder her og nu, eller ønsker at være den første kunderne tænker på, når behovet opstår. Deres anbefalinger bunder altid i erfaring og sparring med nørderne, som udfører arbejdet.

De gode kunderelationer er alfa og omega i vores forretning. Derfor lægger vi stor vægt på ærlighed og kalder en skovl for en skovl. Vores ærlighed betyder at vi holder hvad vi lover. Vi er altid friske på at mødes og snakke om mulighederne for din forretning.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din forretning

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for din forretning. Vi er altid friske på at tage en snak med dig. Book et helt uforpligtende møde her.

Kontaktinformation

 • Adresse

  Høffdingsvej 36, st.
  2500 Valby

 • Kontakt os

  Mandag: 09:00 – 16:00
  Tirsdag – torsdag: 08:30 – 16:00
  Fredag: 08:30 – 15:00

 • Bankforbindelse

  Danske Bank A/S
  Reg. nr. 4183
  Kontonr. 4183170589