Salgskonsulent

Best One A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for online markedsføring. Vi har siden 2015 haft fart på, og det har givet os tre Gazelle priser i træk, hvilket få virksomheder i vores branche kan bryste sig af.
Ambitionerne er ikke blevet mindre – tværtimod. Vi sigter efter den fjerde og femte. Vi har aldrig haft så meget succes som nu, og søger derfor flere kandidater til vores fantastiske salgsteam i København.

Vi ved, hvad der skal til for, at du får succes og vi vil investere massivt i din udvikling!

Salgskonsulent

Best One A/S er en af Danmarks førende virksomheder indenfor online markedsføring. Vi har siden 2015 haft fart på, og det har givet os tre Gazelle priser i træk, hvilket få virksomheder i vores branche kan bryste sig af.
Ambitionerne er ikke blevet mindre- tværtimod. Vi sigter efter den fjerde og femte. Vi har aldrig haft så meget succes som nu, og søger derfor flere kandidater til vores fantastiske salgsteam i København. Vi ved, hvad der skal til for at du får succes og vi vil investere i din udvikling.

Hvordan vil vi så gøre det ?

Udover et nøje tilrettelagt onboarding forløb, træning i vores måde at rådgive potentielle kunder på samt daglig sparring med vores erfarne konsulenter, vil din rejse opad karrierestigen se således ud:

Salgskonsulent

Som salgskonsulent vil du komme igennem et introforløb, hvor du bliver sat godt ind i vores værdier, processer og den måde vi driver forretningen på. Herudover vil du få en grundig oplæring i måden vi rådgiver kunderne til at lave de rigtige investeringer. I de 3 første måneder vil du lære at afdække kundernes behov, booke møder via opsøgende salg (kold canvas) og booke møder, som du afholder sammen med en af vores chefkonsulenter. Du skal udelukkende sælge de simple løsninger i vores univers – og mestrer det!

Vores fokus er, at du bliver klædt godt på til din rejse opad karrierestigen. Forventningen er, at det vil tage 12-18 måneder før at du bevæger dig op til næste step.

Erhvervsrådgiver

Som erhvervsrådgiver vil du få en dybere forståelse samt kendskab til de mere avancerede løsninger, som vi tilbyder vores kunder. Vores forventning er, at dine salgskompetencer er blevet knivskarpe og du er klædt på til at rådgive kunderne til større investeringer. Du har det fulde ansvar for din kundeportefølje og for at videreudvikle på samarbejdet med dine kunder. Fokus skal dog stadig være på opsøgende salg, så din kundeportefølje konstant vokser.

Vi forventer, at det vil tage 24-36 måneder før at du bevæger dig opad rangstigen.

Chefkonsulent

Som chefkonsulent er du ansvarlig for en stor kundeportefølje, som du skal pleje. Herudover stadig tilføje nye kunder via opsøgende salg. Du er involveret i den daglige træning og har ansvaret for at hjælpe salgskonsulenter med at blive dygtigere. Du har også ansvaret for fremtidige salgskonsulenter og hjælpe dem med at blive mere garvet til at booke møder, samt at afholde kundemøder sammen med dem.

Som person er du:

 • Konkurrencemenneske med et ydmygt sind
 • Klar på at yde en kanon indsats og kæmpe for succes
 • Nysgerrig på at gå igennem en stejl personlig og faglig læringskurve
 • Motiveret af at sælge de rigtige løsninger, der skaber vækst i kundernes forretninger
 • Og vigtigst af alt, ikke bange for kold canvas

Vi tilbyder følgende:

 • En fed arbejdsplads med en masse sociale arrangementer og en årlig firmatur til udlandet
 • Fast grundløn efter kvalifikationer og en fantastisk provisionsmodel uden loft
 • Kørende salg
 • Et suverænt arbejdsmiljø med de bedste sælgere i branchen
 • Et bagland med de bedste kvalifikationer
 • Bil til rådighed

Siden min start hos Best One A/S har jeg udviklet mig helt enormt – både ift. mine faglige kompetencer men også på det personlige plan.

Fra starten har jeg været en del af et team, som har givet sig tid til mig samt givet værdifulde redskaber til at blive en rigtig dygtig sælger.

Det har betydet hårdt arbejde, men det hårde arbejde har betydet, at jeg har skabt mig en stærkt/højt lønniveau, firmabil mm.

Jeg sælger ikke “bare” for at sælge. For mig har det betydet meget at kunne gøre en forskel for mine kunder. Dette hænger selvfølgelig sammen med, at jeg ved at mine kunder er i besiddelse af branchens bedste bagland.

I Best One er vi virkelig i øjenhøjde med Jacob og Faton (ejerne). Forholdet er fantastisk og fyldt med humor. Dette bidrager i høj grad til vores arbejdsmiljø, som er suverænt på alle fronter.

Vi bliver også konstant opfordret til at tage ansvar, og være proaktive, da deres drøm er, at virksomheden kan drive sig selv uden de fysisk behøver være tilstede.

Udviklingen kan derfor også ses på en sælgers resultater måned efter måned – og år efter år. Dette er nogle af årsagerne til, at vi er en virksomhed, som har været i kontinuerlig vækst, både medarbejdermæssigt, og omsætningsmæssigt siden vores opstart i 2015.

Er du vores næste stjerne?

Så send CV, motiveret ansøgning og evt. en video af dig selv. Ansøgningen skal sendes til alexander@best-one.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet eller oplæringen, er du velkommen til at ringe til Alexander på tlf. 25 94 25 29.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Let’s go 🚀