Google Shopping

Gør dine produkter synlige direkte på Google forside

Google Shopping

Follow a manual added link

Annoncering med Google Shopping

Hos Best One bliver dine Google Shopping annoncer bygget op fra bunden af passionerede marketingnørder, som er certificeret af Google. Det giver dig den bedste forudsætning for at opnå den succes, som du ønsker.

Dokumenteret resultater

Det er vigtigt for os, at du ved hvor meget du får ud af dine Google Shopping annoncer. Vi sætter derfor sporing op, så du kan se effekten og omsætningen!

Vi vil gerne have et godt samarbejde, og derfor er din marketingnørd løbende i dialog med dig. Vi er kun interesseret i at udvikle på din løsning, så jo mere du involverer dig, desto bedre resultater opnår vi sammen!

Du kan selvfølgelig følge med i det hele via eget login eller via tilsendte rapporter fra din faste kontaktperson.

 • Dynamiske annoncer

  Shopping annoncerne udarbejdes efter hvilke produkter du har på din webshop. Din webshop forbindes med din shopping kampagne, så du skal ikke være nervøs for, at der annonceres for produkter, der er udsolgt, da disse annoncer pauses.

 • Kvalificerede kundeemner

  Med Google Shopping oplever virksomheder, at de kundeemner, der kommer ind på deres hjemmeside, er meget kvalificerede. Kunderne er oftest mere købeklare ved annoncer med billeder, priser og produktinformation.

 • Synlighed

  Annoncerne skal være synlige når kunderne søger efter de produkter, som du vil sælge mere af. Derfor bliver dine annoncer vist ved relevante søgninger fra kunderne. Produkterne fra din webshop bliver vist øverst i Googles søgeresultater med billede og pris. Da du kun betaler når der klikkes på dine annoncer, betaler du således kun for relevante besøg.

Ahornbyg anbefaler Best One:)

Vi har i min Tømrerviksomhed AhornByg, benyttet Best One til at bygge vores hjemmeside og stå for vores Google Ads osv. på nettet. De er yderst kompente og leverer resultater der kan ses på bundlinien:)

Vi er meget glade for samarbejdet

Vi er meget glade for samarbejdet med Best One som har givet os en øget trafik på vores website på ca. 50 % og har derved givet os en masse leads til nye kunder.

Stor stor anbefaling herfra

Vi har benyttet Best-One til opbygning…

Vi har benyttet Best-One til opbygning af vores Google Adwords, og vi er yderst tilfredse med deres høje kompetence-niveau og hurtige hjælp til de spørgsmål vi løbende stiller. Vi kan kun anbefale Best-One på det varmeste!

Samarbejdet er i højsædet!

VI har brugt BEST ONE i ca. 6 måneder og oplever et rigtig godt samarbejde og nogle søde medarbejdere hos dem. De taler lige ud af posen, og på et sprog vi almindelige mennesker kan forstå. De har lavet ny hjemmeside og opsat Google Ads for os, og vi har sideløbende haft et andet firma til at køre vores gamle hjemmeside og gamle Google Ads, for at kunne måle om BEST ONE kunne løfte opgaven. Efter de første 4 måneder lukkede vi den gamle hjemmeside og gamle Google Ads, så vi nu kun samarbejder med BEST ONE. læs mere…

Hos Best One har vi et direkte samarbejde med Google

Fast kontaktperson hos Google

Vi er i konstant dialog med vores faste kontaktperson hos Google. På den måde kan Google sikre sig at vi altid lever op til deres krav og vi er sikre på, at være opdaterede på tendenser og udviklingen hos Google.

Certificerede nørder

Vores nørder certificerer sig løbende direkte hos Google. Sådan bibeholder vi et højt fagligt niveau når vores nørder laver Google annoncering for dig.

Partnerstatus

Best One har den højeste partnerstatus hos Google.

Hvorfor vælge Best One?

Vores passion er både online marketing, men også at gøre en positiv forskel for vores kunders forretning.

 • Personlig nørd

  Du får én fast nørd, som laver din markedsføring og løbende følger op på hvordan det går med din forretning.

 • Gennemsigtighed og ærlighed

  Vi holder os opdaterede på udviklingen i den online verden, for konstant at kunne tilbyde vores kunder den mest værdifulde rådgivning.

 • God forretning

  For at give dig et virkeligt billede af effekten og værdien af din annoncering, vil vi løbende kontakte dig for at give en status, komme med forslag til forbedringer og få en snak om hvordan det hele går.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din forretning

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for din forretning. Vi er altid friske på at tage en snak med dig. Book et helt uforpligtende møde her.

Kontaktinformation

 • Adresse

  Høffdingsvej 36, st.
  2500 Valby

 • Kontakt os

  Mandag: 09:00 – 16:00
  Tirsdag – torsdag: 08:30 – 16:00
  Fredag: 08:30 – 15:00

 • Bankforbindelse

  Danske Bank A/S
  Reg. nr. 4183
  Kontonr. 4183170589