Google Remarketing

Formålet med Google Remarketing er at få dine besøgende tilbage på din hjemmeside og få gennemført flere salg/bestillinger.

Google Remarketing

Follow a manual added link

Annoncering med Google Remarketing

Hos Best One bliver dine remarketing annoncer bygget op fra bunden af passionerede marketingnørder, som er certificeret af selveste Google.

Købeklare kunder

Har du haft succes med Google Ads, så vil du opleve at Google Remarketing er et ideelt supplement til, at få endnu større succes.

Mange mennesker bruger tid på at beslutte sig og derfor kan vi fremhæve, hvorfor de skal vælge dig via remarketing annoncerne.

Din marketingnørd administrerer og optimerer dine annoncer, så de konstant opfylder Googles krav og er så givende som muligt.

 • Fordele

  Sandsynligheden for at et salg/en bestilling stiger ved at få kunderne, der tidligere har vist interesse for din forretning, ind på din hjemmeside igen. Disse personer er højst sandsynligt mere købeklare.

 • Hvor vises de

  Dine remarketing annoncer kan blive vist på alle de online medier, som Googles netværk har adgang til. Flere større medier, som bt.dk, tv2.dk og børsen.dk, tillader at vise annoncerne.

 • Økonomi

  Priserne for at få dine tidligere besøgende tilbage på hjemmesiden er meget varierende. Spørgsmålet er blot, hvor stor værdi en ny kunde tilføjer til din forretning. Sammen med din faste nørd fastsættes et dagligt budget, og du betaler først når potentielle kunder trykker på dine annoncer.

Jeg kan varmt anbefale Best One

Jeg kan varmt anbefale Best One, vi indgik samarbejde for godt 3 uger siden, hjemmeside samt Ads kampagner for forældet, det tog kun 1 uge for Andreas så var alt oppe at kører igen, og langt bedre end jeg havde turde drømme om, ikke nok med det så lagde Andreas en strategi som gjorde at vi på 14 dage udkonkurrerede min konkurrent helt på Ads. Jeg er Best One dybt taknemlig for at have lyttet til mit behov samt ført mig og mit firma i mål.

Varm anbefaling af Best One

Vi har som firma haft en rigtig god oplevelse med Best One. Vi har haft en oplevelse af, at blive mødt af et kompetent hold, som både har lyttet til vores behov og som har præsenteret gode løsninger og forslag.

I al vores kontakt med Best One er vi blevet bekræftet i, at de varetager vores firmas interesser på bedst mulig måde.
Herudover er vi altid blevet mødt af glade og engagerede ansatte, hvilket har efterladt et meget sympatisk billede af Best One som arbejdsplads.

Vi kan varmt anbefale Best One til andre firmaer, som har brug for at optimere og professionalisere deres virtuelle synlighed.

5 stjerner til Best One fra FLEX VVS.

Hvis det kan gøres bedre, bliver det her det sker!

Det er med et tungt hjerte jeg skriver denne anmeldelse. Jeg burde nok have givet teamet 1* (i håb om at kunne beholde dem for migselv) Med det værende sagt ville det være uforskammet at give drengene mindre end topkarakter! De yder en pisse fed service hver gang og tager alle mine input seriøst på trods af jeg til tider går op i detaljer der får prinsessen på ærten til at ligne en sydstats-slave. Nørderne jeg har haft med at gøre taler dansk, så man kan forstå hvad de gør og hvorfor de gør det. Læs mere…

Vi er meget glade for samarbejdet med…

Vi er meget glade for samarbejdet med Best One som har givet os en øget trafik på vores website på ca. 50 % og har derved givet os en masse leads til nye kunder.

Stor stor anbefaling herfra

Hos Best One har vi et direkte samarbejde med Google

Fast kontaktperson hos Google

Vi er i konstant dialog med vores faste kontaktperson hos Google. På den måde kan Google sikre sig at vi altid lever op til deres krav og vi er sikre på, at være opdaterede på tendenser og udviklingen hos Google.

Certificerede nørder

Vores nørder certificerer sig løbende direkte hos Google. Sådan bibeholder vi et højt fagligt niveau når vores nørder laver Google annoncering for dig.

Partnerstatus

Best One har den højeste partnerstatus hos Google.

Hvorfor vælge Best One?

Vores passion er både online marketing, men også at gøre en positiv forskel for vores kunders forretning.

 • Personlig nørd

  Du får én fast nørd, som laver din markedsføring og løbende følger op på hvordan det går med din forretning.

 • Gennemsigtighed og ærlighed

  Vi holder os opdaterede på udviklingen i den online verden, for konstant at kunne tilbyde vores kunder den mest værdifulde rådgivning.

 • God forretning

  For at give dig et virkeligt billede af effekten og værdien af din annoncering, vil vi løbende kontakte dig for at give en status, komme med forslag til forbedringer og få en snak om hvordan det hele går.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din forretning

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for din forretning. Vi er altid friske på at tage en snak med dig. Book et helt uforpligtende møde her.

Kontaktinformation

 • Adresse

  Høffdingsvej 36, st.
  2500 Valby

 • Kontakt os

  Mandag: 09:00 – 16:00
  Tirsdag – torsdag: 08:30 – 16:00
  Fredag: 08:30 – 15:00

 • Bankforbindelse

  Danske Bank A/S
  Reg. nr. 4183
  Kontonr. 4183170589