Google Ads

Google Ads er de tekstannoncer som ligger øverst i Googles søgeresultater.

Google Ads

Annoncering med Google Ads

Målrettet annoncering med visninger i toppen af Google.

Dokumenteret effekt

Det er vigtigt for os, at du ved, hvor meget du får ud af dine Google Ads annoncer. Vi sætter derfor konverteringssporing op, så vi kan måle, hvor mange der ringer eller skriver til dig på baggrund af annoncerne.

Vi mener at det er bedre at tale med et menneske fremfor en robot, og derfor er din marketingnørd løbende i dialog med dig.

Vi er kun interesseret i at udvikle på din løsning, så jo mere du involverer dig, desto bedre resultater opnår vi sammen!

 • Vær synlig på dine ydelser

  Google Ads annoncer fungerer som alle andre annoncer – de skal nemlig tiltrække de kunder, som du ønsker. Annoncerne skal derfor sende det rigtige signal om din forretning og fortælle hvorfor kunderne skal vælge dig.

 • Bliv vist til potentielle kunder

  Annoncerne skal være synlige når kunderne søger efter de ydelser, som du vil sælge mere af. Du vælger, i samråd med din marketingnørd, hvilke søgninger dine annoncer skal være rettet mod. Det kan f.eks. være ud fra byer, lokalområder eller ydelser.

 • Betal kun for klik

  Sammen fastsættes et dagligt budget, som passer dig og som du kan forhøje, hvis du har brug for endnu flere nye kunder. Du betaler kun når kunderne klikker på annoncerne og lander på din hjemmeside, eller ringer til dig via annoncerne ude på Google.

Ahornbyg anbefaler Best One:)

Vi har i min Tømrerviksomhed AhornByg, benyttet Best One til at bygge vores hjemmeside og stå for vores Google Ads osv. på nettet. De er yderst kompente og leverer resultater der kan ses på bundlinien:)

Vi er meget glade for samarbejdet

Vi er meget glade for samarbejdet med Best One som har givet os en øget trafik på vores website på ca. 50 % og har derved givet os en masse leads til nye kunder.

Stor stor anbefaling herfra

Vi har benyttet Best-One til opbygning…

Vi har benyttet Best-One til opbygning af vores Google Adwords, og vi er yderst tilfredse med deres høje kompetence-niveau og hurtige hjælp til de spørgsmål vi løbende stiller. Vi kan kun anbefale Best-One på det varmeste!

Samarbejdet er i højsædet!

VI har brugt BEST ONE i ca. 6 måneder og oplever et rigtig godt samarbejde og nogle søde medarbejdere hos dem. De taler lige ud af posen, og på et sprog vi almindelige mennesker kan forstå. De har lavet ny hjemmeside og opsat Google Ads for os, og vi har sideløbende haft et andet firma til at køre vores gamle hjemmeside og gamle Google Ads, for at kunne måle om BEST ONE kunne løfte opgaven. Efter de første 4 måneder lukkede vi den gamle hjemmeside og gamle Google Ads, så vi nu kun samarbejder med BEST ONE. læs mere…

Hos Best One har vi et direkte samarbejde med Google

Fast kontaktperson hos Google

Vi er i konstant dialog med vores faste kontaktperson hos Google. På den måde kan Google sikre sig at vi altid lever op til deres krav og vi er sikre på, at være opdaterede på tendenser og udviklingen hos Google.

Certificerede nørder

Vores nørder certificerer sig løbende direkte hos Google. Sådan bibeholder vi et højt fagligt niveau når vores nørder laver Google annoncering for dig.

Partnerstatus

Best One har den højeste partnerstatus hos Google.

Hvorfor vælge Best One?

Vores passion er både online marketing, men også at gøre en positiv forskel for vores kunders forretning.

 • Personlig nørd

  Du får én fast nørd, som laver din markedsføring og løbende følger op på hvordan det går med din forretning.

 • Gennemsigtighed og ærlighed

  Vi holder os opdaterede på udviklingen i den online verden, for konstant at kunne tilbyde vores kunder den mest værdifulde rådgivning.

 • God forretning

  For at give dig et virkeligt billede af effekten og værdien af din annoncering, vil vi løbende kontakte dig for at give en status, komme med forslag til forbedringer og få en snak om hvordan det hele går.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din forretning

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for din forretning. Vi er altid friske på at tage en snak med dig. Book et helt uforpligtende møde her.

Kontaktinformation

 • Adresse

  Høffdingsvej 36, st.
  2500 Valby

 • Kontakt os

  Mandag: 09:00 – 16:00
  Tirsdag – torsdag: 08:30 – 16:00
  Fredag: 08:30 – 15:00

 • Bankforbindelse

  Danske Bank A/S
  Reg. nr. 4183
  Kontonr. 4183170589