Kom i top med Google Ads

Få flere henvendelser, salg af et produkt, downloads af en app el. lign.

Sådan starter dit forløb hos Best One

Når du indgår et samarbejde med Best One, udarbejdes der en samlet opstartsplan, hvor der sættes mål for din forretning. Med Google Ads som vores arbejdsværktøj, udarbejder vi en skræddersyet plan, hvor du kommer ud til nye potentielle kunder i dit kundesegment. Undervejs i vores samarbejde, holder vi dig ajour med alt, der foregår i din markedsføring.

Det er vigtigt for os, at du ved, hvor meget du får ud af dine Google Ads annoncer. Vi sætter derfor konverteringssporing op, så vi kan måle, hvor mange der ringer eller skriver til dig på baggrund af annoncerne.

Vi mener at det er bedre at tale med et menneske fremfor en robot, og derfor er din marketingnørd løbende i dialog med dig.

Vi er kun interesseret i at udvikle på din løsning, så jo mere du involverer dig, desto bedre resultater opnår vi sammen.

Hvad kan du få ud af Google Ads:

Synlighed på Google

Med Google Ads annoncer kan du blive synlig på eksempelvis virksomhedsnavn eller ydelser.
Så hvis du ønsker at sælge mere af en bestemt ydelse, målretter vi annoncerne efter dette.

Flere potentielle kunder

Med målrettet annoncer, finder vi flere potentielle kunder, i det område og på de søgninger, som giver mening for dig og din virksomhed.

Månedlig rapportering og opfølgning

Hver måned får du tilsendt en rapport, hvor din personlige marketingnørd herefter sammen gennemgår den seneste periodes resultater sammen med dig.

Hør hvad vores kunde får ud af et samarbejde med Best One

Med Best One får du din egen personlige nørd

I Best One, bliver du ikke bare efterladt med en månedlig rapport, som du selv skal gennemgå for at finde ud af hvordan det går med din markedsføring.

Hos os får du tildelt din egen personlige marktingnørd, der gennem forløbet vil være din faste kontaktperson og i samarbejde med dig, varetage markedsføringen. Det gør du da vi mener, at det giver bedst mening at have en fast person tilknyttet, som forstår og kender dig og din virksomheds ønsker og behov.

Google Partner

Best One har den højeste partnerstatus hos Google.

Vi er i konstant dialog med vores faste kontaktperson hos Google. På den måde kan Google sikre sig at vi altid lever op til deres krav og vi er sikre på, at være opdaterede på tendenser og udviklingen hos Google.

Vores nørder certificerer sig løbende direkte hos Google. Sådan bibeholder vi et højt fagligt niveau når vores nørder laver Google annoncering for dig.

Udvalgte kundecases

Kom i top med Google Ads

Når potentielle kunder søger efter et produkt som dit, eller en virksomhed som jeres, har du kun få sekunder til at skabe synlighed om din virksomhed, før kunden klikker videre. Her er det vigtigt at dine annoncer er optimalt sat op, og indeholder alt den information, der øger chancen for et salg eller en henvendelse. Din personlige nørd vil, i samarbejde med dig, altid sikre sig, at dine annoncer er så relevante og konkurrencedygtige som muligt.

Få flere henvendelser

Googles hensigt er altid at vise det mest relevante resultat så hurtigt som muligt. Ved at komme i tops med dine skræddersyet annoncer, sikrer vi at du når ud til potentielle kunder, som kan skabe mere værdi for din virksomhed. Vi garanterer ikke henvendelser, men vi sætter alle parametre og variabler ind for at øge chancerne for en henvendelse, eller et salg, så meget som muligt.

Få det maksimale ud af dit markedsføringsbudget

Din personlige nørd hos Best One vil altid sikre sig, at dit budget bliver brugt så effektivt som muligt. Google Ads er i sig selv et relativt simpelt værktøj på overfladen, og derfor er det også meget nemt at komme til at “spilde” sine annoncekroner unødigt, hvis man ikke kender til de mere avancerede arbejdsmetoder, systematik og opdeling af annoncer eksempelvis. Det handler altid om at få det meste ud af sine markedsføringskroner som muligt, hvilket er din nørds vigtigste opgave.

Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning som vil give dig mere succes online

Bliv ringet op af en af vores konsulenter

Udfyld formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op hurtigst muligt.