Finlow VVS

Vi er yderst tilfreds med Best One. De yder fremragende rådgivning og deres service er fantastisk. Best One hjælper os med website, online markedsføring, Adwords & SEO – de har hjulpet med at opdatere vores digitale platforme så de stemmer overens med nutidens udbud og efterspørgsel. Vi kan varmt anbefale Best One .

Udfordring

Finlow VVS havde allerede online annoncering før de blev kunder hos Best One, men de følte ikke at der var en god dialog med deres daværende bureau, og de havde intet overblik over hvad deres annoncekroner blev brugt på. Noget af den online annoncering varetog de selv, men følte at de manglede ekspertisen og tiden til at udnytte potentialet på de online platforme

Resultat

Siden 2018, har Finlow VVS oplevet en stigning på 9% i antal henvendelser. På samme tid er forbruget på online annoncering reduceret med 44%. Succesen af samarbejdet har ikke blot været flere henvendelser end tidligere, men også frigivelse af tid, som Finlow VVS kan bruge på det som de er dygtige til. I 2021 har vi brugt budgettet smartere og fået 11% flere opkald og 13% flere formularindsendelser. I alt 8% flere henvendelser for samme budget som 2020.

Se flere kundecases

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din forretning

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for din forretning. Vi er altid friske på at tage en snak med dig. Book et helt uforpligtende møde her.

Kontaktinformation

 • Adresse

  Høffdingsvej 36, st.
  2500 Valby

 • Kontakt os

  Mandag: 09:00 – 16:00
  Tirsdag – torsdag: 08:30 – 16:00
  Fredag: 08:30 – 15:00

 • Bankforbindelse

  Danske Bank A/S
  Reg. nr. 4183
  Kontonr. 4183170589