DK Låseservice

De bedste i landet! Du får ikke bedre hjemmesideløsninger, Google Ads og Facebook markedsføring end hos Best One. Deres service, support og nye ideer til at forøge din omsætning på gennem online markedføring ligger på højeste plan.
Vi er fuldt ud tilfredse med deres arbejde og ville ikke anbefale andre end Best One.
Tusind tak for et fantastisk samarbejde.

Udfordring

DK Låseservice havde Google AdWords og SEO hos et andet bureau inden Best One. De brugte et fornuftigt dagligt budget, men de fik ikke noget lukrativt ud af det. Udfordringen drejede sig primært om, at DK Låseservice ikke fik henvendelser nok via deres hjemmeside, og der blev ikke solgt nok på webshoppen.

Resultat

Best One har fordoblet hjemmesidetrafikken og firedoblet antallet af konverteringer. DK Låseservice er i gennemsnit gået fra 15 → 70 henvendelser om måneden, og efter den nye hjemmeside er konverteringsraten steget med 50% på både AdWords og SEO. Derudover har vi rådgivet DK Låseservice i, hvordan man driver en konkurrencedygtig webshop, og kørt Google Shopping for dem. Dette har betydet at vi, i de 2 første måneder af 2018, indbragte mere end 50% af den samlede omsætning i 2017

Se flere kundecases

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din forretning

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for din forretning. Vi er altid friske på at tage en snak med dig. Book et helt uforpligtende møde her.

Kontaktinformation

 • Adresse

  Høffdingsvej 36, st.
  2500 Valby

 • Kontakt os

  Mandag: 09:00 – 16:00
  Tirsdag – torsdag: 08:30 – 16:00
  Fredag: 08:30 – 15:00

 • Bankforbindelse

  Danske Bank A/S
  Reg. nr. 4183
  Kontonr. 4183170589