Hos Best One er vi

Passionerede omkring at give vores kunder mere succes online

Kundecases

Follow a manual added link

Vi er stolte af de værdifulde resultater, vi skaber for vores kunder

Vi er bevidste om, at vores forretning er afhængig af vores kunders succes, samt at vores kunder fordelagtigt taler godt om os, vores indsats, ydelser, og virksomhed. Det er altafgørende, at vores kunder sætter pris på os, ligesom vi sætter stor pris på dem.

Vi er så priviligeret at have fulgt Best One A/S fra deres spæde opstart, som én af deres første kunde. De har gennem alle årene leveret! De er vækstet i en fantastisk fart, med kompetente og servicemindede medarbejdere!
Vores strategi og samarbejde, har virkelig båret frugt – Vi kan varmt anbefale hele deres team!

  • 2 til 12 mand
  • 10 henvendelser om dagen
  • Konverteringsprocent på 15,5 %

Vi nåede målet og et rigtigt pænt stykke over 212.000,- ex moms til DD i december. På hele 2020 en stigning omkring 60% i forhold til 2019.
De fysiske butikker har det gået over forventning, men der var jo heller ingen der havde regnet med den center-nedlukning der har været.

  • Tredobbelt omsætning
  • ROAS på 10,64
  • 1.500 konverteringer

Vi har aldrig brugt mere på markedsføring end vi gør nu, men vi har heller aldrig fået mere ud af det. Best One har MERE end løftet opgaven.

  • Får pengene 31 gange igen
  • 120 kr. pr henvendelse
  • 60 henvendelser om måneden

Vi hang bare sammen fra start og jeg…

Vi hang bare sammen fra start og jeg synes det er fedt at ha nogle mennesker omkring mig som man kan mærke der brænder for deres job. Det gør de hos Best One 😃 Hos dem er man i gode hænder og de gør at vi kan koncentrere os om det vi i virkeligheden skal, at tage imod de kunder der henvender sig online igennem vores nye fine hjemmeside.

Vi er fuldt ud tilfredse med vores…

Vi er fuldt ud tilfredse med vores behandling hos Best-One. Det er tydeligt at mærke, at medarbejderne hos Best-One har lyst til at gøre en forskel og sætter kundens behov højt.

Bliver du mødt af en sælger her fra, er det dit held ;)

Top top professionelt firma

De har virkelig styr på det de laver. Super søde og serviceminded. De lytter og forstår hvad man efterlyser. Og så er de bare hurtige og effektive. Det har så absolut været en fornøjelse at arbejde sammen med BEST ONE.

Bedre service og resultat findes ikke

Efter flere mislykkede forsøg med andre virksomheder, besluttede vi os for at bruge Best One og det har vi i den grad ikke fortrudt. Lige fra opstart af hjemmeside og annoncer til færdigt produkt og senere flere annoncer har alt bare spillet, fantastisk service og samarbejde.

Lad os hjælpe dig med at skræddersy en løsning som vil give dig mere succes online

Bliv ringet op af en af vores konsulenter

Udfyld formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op hurtigst muligt.