Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

Facebook Annoncering

I gennemsnit bruger danske Facebook-brugere 46 min. om dagen på Facebook. Og mulighederne med Facebook-annoncer er mange, både hvad angår strategi og annoncetyper. Det giver dig de bedste muligheder for at komme ud til de mennesker, der har størst sandsynlighed for at blive dine nye kunder. Hos Best One har vi et partnerskab med Facebook.
Mulighederne

Der er 3,6 millioner danskere på Facebook. Uanset om du vil øge trafikken til din hjemmeside, brande din forretning eller sælge flere produkter, så er Facebook annoncering en gylden mulighed.

Strategi

Du er ekspert til din forretning, og kender derfor din målgruppe. Sammen lægger vi en klar strategi for annoncer, der rammer din målgruppe og giver dig potentielle kunder. Vi skal give dine potentielle kunder en god årsag til, at de henvender sig ud fra dit budskab.

Skræddersyede annoncer

Vi har fokus på din målgruppe og skræddersyer derfor dine annoncer ud fra f.eks. alder, civilstatus, køn, bopæl og interesser. Herudover designer vi annoncerne, så de fanger målgruppens interesse. Her er der mange muligheder, f.eks. videoannoncer, multi product annoncer eller en helt tredje annonceform.

Følg dine resultater

Vi indsamler løbende data om, hvor effektivt dine annoncer performer.

Dette bruger vi som værktøj til at optimere dine annoncer, da det er altafgørende for, at vi opnår det bedste resultat.

Du kan følge med i alt omkring dine resultater fra din smartphone eller computer.

Det er så simpelt og overskueligt, at enhver kan finde rundt!

Kontakt os

Facebook samarbejdspartner

Best One er en af få virksomheder i Danmark, der har et samarbejde med Facebook. Vi arbejder konstant på at dygtiggøre os for vores kunders skyld.

facebook-remarketing
facebook-advertising

Skal vi hjælpe din forretning?

Best One har, som en af de få virksomheder i Danmark, et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv dit navn og nummer, så ringer vi til dig.