Support til din Shopify webshop

Support til din Shopify webshop

Find svar på dine spørgsmål eller få hjælp til din webshop

Shopify hjælpecenter

Best One står for løbende drift og vedligeholdelse af hjemmesiden, hvilket betyder at vi sørger for at holde hjemmesiden, tema og plugins opdateret til nyeste version. Derudover er der også anti-virus installeret på hjemmesiden. Hjemmesiden hostes på Googles egne servere og vi tager daglige backups.

Best One er altid klar til at hjælpe

Hvis du får brug for hjælp til din Shopify webshop, kan du altid kontakte Best One og få assistance med dine opgaver. Vores supportteam sidder klar og tilbyder Shopify support på timepris med en klippekortsordning, hvor du har mulighed for at købe både mindre eller større klippekort alt efter behov.

Klippekort til Shopify support

Du har altid mulighed for at få hjælp til din Shopify webshop uanset om du skal have oprette flere produkter, foretaget ændringer i designet, opdateret dine betalingsmuligheder eller andet. Vi tilbyder support med en klippekortsløsning, hvor du køber enten 10 eller 20 klip, som du frit kan bruge på supportopgaver der måtte opstå i forbindelse med driften af din Shopify webshop.

Vi holder styr på dit timeantal på klippekortet og gør dig opmærksom når det er ved at være tid til at købe et nyt klippekort. Vi foretager ikke mere arbejde end du har timer tilbage på klippekortet, så du undgår at sidde med en kæmpe regning efter en stor supportopgave. Hvis du har spørgsmål vedrørende support og klippekort, er du velkommen til at kontakte os.

Shopify FAQ

Shopify Payments overfører penge til den bankkonto, du har angivet på siden Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator

Du kan tilføje eller opdatere oplysninger om et produkt, f.eks. dets pris, varianter og tilgængelighed, fra siden Produkter i din Shopify-administrator.

Du kan logge ind på Shopify på din computer eller via Shopify-appen til iPhone eller Android.

Læs mere om de forskellige fragtfirmaer og de forskellige leveringspriser, som du kan tilbyde, og om hvordan du skal arbejde med dropshipping- eller distributionstjenester.

Videoguides

Produkter

Ordrer

Rabatter

Opret en supportsag

Hvis du ønsker at sende os filer i forbindelse med din support så kan de sendes til os via WeTransfer
– send til support@best-one.dk.