Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

SEO

Hos Best One ved vi, at SEO er en investering for din forretning både her og nu, men også på den lange bane. Derfor bliver fundamentet for din succes bygget af marketingnørder, der er certificerede af selveste Google.
Realistisk strategi

I samarbejde med din marketingnørd bliver der lagt en realistisk strategi for din succes med SEO. Forventningsafstemningen er utrolig vigtig, da vi alle har et fælles mål – at du får succes og at SEO bliver en god investering for din forretning.

Fundamentet

Forudsætningerne for succes med SEO er optimalt indhold på din hjemmeside. Google vurderer din hjemmeside ud fra mange forskellige kriterier og det er derfor vores ypperste opgave, at din hjemmeside opfylder disse.

Stabile placeringer

At opnå stabile placeringer på Google med SEO er benhårdt og det tager sin tid, derfor er vigtigt, at man har is i maven! Belønningen er den konstante strøm af henvendelser som du får via din hjemmeside, på de ydelser, som du gerne vil sælge flere af. 

Effekten af SEO

Går du op i placeringer på Google, hvor mange der besøgte din hjemmeside eller hvor mange henvendelser du får via søgemaskineoptimering? Så har vi det helt rigtige værktøj!

Med Best Analytics kan du følge med i alt det ovenstående fra din computer, tablet eller mobiltelefon.

Det er så simpelt og overskueligt, at enhver kan finde rundt!

Kontakt os

Google certificerede medarbejdere

Vores marketingnørder er uddannede hos selveste Google og arbejder konstant på at dygtiggøre sig, så de kan opnå endnu flere certifikater.

Skal vi hjælpe din forretning?

Best One har, som en af de få virksomheder i Danmark, et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv dit navn og nummer, så ringer vi til dig.