Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Skanderborg Bilcentrum

Skanderborg Bilcentrum

Vi er meget tilfredse med Best One. På den korte tid vi har været i gang, kan vi allerede mærke en øget trafik på både Facebook og vores hjemmeside.

Vi blev kunde hos Best One på en utraditionel måde, men det er en historie, der har forandret vores markedsføring til det bedre. Jeg mødte Jacob på en ferie. Vi faldt i snak om online annoncering, og han begyndte at snakke om Best One. Jacob var rigtig flink, rådgivende og overbevisende. Han var ikke bare en smart sælger, men han vidste, hvad han snakkede om.

Før jeg mødte Jacob, annoncerede vi selv lidt på Facebook, men det var ikke noget, der gav mærkbare resultater. Det havde vi gjort i nogle år, men vi synes, at det var lidt uoverskueligt. Efter kun én måned som kunde hos Best One, kunne vi mærke en markant forskel på vores online annoncering.

Foruden de gode resultater, så er de rigtig søde hos Best One. Vi har Steffen tilknyttet som vores nørd. Han gør et rigtig godt stykke arbejde for os. Steffen er lyttende, laver nogle gode annoncer, og han er altid til at få fat på.

Alt i alt kan vi på det varmeste anbefale Best One. Når de kan præstere så gode resultater på så kort tid, er der ingen tvivl om, at det er et meget kompetent og troværdigt markedsføringsbureau.

Jens Dalsgaard
Skanderborg Bilcentrum  

Relaterede udtalelser