Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

video

YouTube Annoncering

YouTube annoncer er korte videoannoncer på YouTube og på Googles øvrige Display netværk. Du er formentlig stødt på en video reklame som du først kan springe over efter 5 sekunder, eller midt i en video som du slet ikke kan springe over. Dét er videoannoncering gennem YouTube.
Muligheder

Med YouTube annoncering kan du nå ud til din målgruppe på YouTube. Målret eksempelvis mod tidligere besøgende på din hjemmeside, eller find helt nye kunder som minder om dine eksisterende

Fordele

En af de største fordele er at det stadigvæk er forholdsvis billigt, da det ikke er så udbredt at annoncere på YouTube. En klar fordel er også at man kan benytte video i sin markedsføring for at give et mere dynamisk og huskbart budskab.

Grafik

Har du i forvejen en reklamevideo for din forretning? Så kan vi benytte den i markedsføringen på YouTube. Hvis du ikke har en video, kan vi naturligvis også sørge for at få udarbejdet en relevant video der er skræddersyet YouTube

Det må være dyrt?

Nej, det er ikke dyrt. Faktisk er det Gratis – i hvert fald de første 29 sekunder. På YouTube betaler du først når hele din video annonce er blevet vist – eller når der er gået 30 sekunder – hvad end der kommer først.

Ligesom på Google Ads og på Googles Display Netværk sætter du et fast dagligt/månedligt budget, som vi sammen fastsætter for at du kan nå dine marketing mål. Typisk koster en betalt visning på YouTube 0,50kr – men først når kunden har set hele annoncen (30 sek)

Du kan selvfølgelig følge med i alt, da online markedsføring er dokumenterbart.

Kontakt os

Google certificerede medarbejdere

Vores marketingnørder er uddannede hos selveste Google og arbejder konstant på at dygtiggøre sig, så de kan opnå endnu flere certifikater.

Se vores samling her!

search
mobile
video
Andersen & Enig

Andersen & Enig

Vi kan kun anbefale Best One, hvis man vi være med online markedsføringsmæssigt. Man kan sige at navnet Best One forpligtiger – men jeg kan love at de LEVERER.
Tandlægerne i Algade

Tandlægerne i Algade

Vi har fundet en partner som det er svært ikke at anbefale til andre. De har gjort vores hverdag nemmere og sjovere. Tusind tak Best One!
Hovedstadens Gulvservice

Hovedstadens Gulvservice

De taler et sprog som selv jeg kan forstå. Mit skifte til Best One har ændret min forretning 100% i den positive retning.
GSR Teknik ApS

GSR Teknik ApS

Best One - Navnet forpligter! Man kan roligt sige at de lever op til deres navn! Vi kan varmt anbefalede Best One.

Skal vi hjælpe din forretning?

Best One har som en af de få virksomheder i Danmark, et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv dit navn og nummer, så ringer vi til dig.