Tilføj, rediger eller fjern brugere fra din G Suite konto

Log ind på Google Admin

For at foretage ændringer på din Google G Suite, skal du logge ind i dit Google Admin administrationskonsol her: admin.google.com. Du skal logge ind med dit brugernavn og adgangskode til kontoen.

Vælg Brugere

I oversigten finder du valgmuligheden “Brugere”, hvor du kan tilføje, redigere og slette dine G Suite brugere.

Opret ny eller rediger eksisterende

Her finder du en oversigt over de oprettede brugere i systemet. Ønsker du at oprette flere brugere, skal du blot vælge “tilføj ny bruger” i toppen. Ønsker du at redigere en eksisterende bruger, skal du klikke på den pågældende bruger og foretage de ønskede ændringer.

Fakturering og support

Husk at du betaler til Google for hver bruger du opretter i din G Suite. Du bør derfor kun oprette det nødvendige antal brugere.

Ønsker du helt at lukke din G Suite konto, kan du ikke bare slette alle dine brugere. I stedet skal du gå til “Fakturering” i din administrationskonsol og opsige dit abonnement.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte Googles support ved at vælge “Support” i administrationskonsollen.