Sådan finder du dit login til DK Hostmaster

Information fra DK-Hostmaster

Når du har købt og bekræftet dit domæne hos DK-hostmaster, vil du modtage en mail med dine kontooplysninger som er et Bruger-ID (autogeneret af DK-Hostermaster) og en kodeord (som du selv har valgt). For at redelegere domænet fra en navneserver til en anden, skal man have adgang til den DK-Hostmaster konto hvorpå domænet er registreret.

Mistet Bruger-ID

Hvis du har mistet dit Bruger-ID og ikke kan finde mailen fra DK-Hostmaster med oplysningerne, kan du gå ind og få tilsendt oplysningerne på mail, såfremt du kender dit domænenavn og den e-mail som domænet er registreret med:

Gå til https://selvbetjening.dk-hostmaster.dk/glemt_brugerid

Alternativt kan du gå ind på deres hjemmeside og slå dit domæne op. Gå til www.dk-hostmaster.dk og indtast dit domæne i søgefeltet.

1
2
1

Indtast dit domænenavn og søg.

2

Tryk se detaljer.

Når du søger på dit domæne, vil du kunne se en lang række vigtige informationer såsom hvornår domænet er registreret, hvem der “ejer” domænet, hvilke navneservere det ligger på og derudover også et Bruger-ID.

1
1

Her finder du dit Bruger-ID

Mistet adgangskode

Hvis du har mistet din adgangskode, kan du få lavet en nulstilling og derefter vælge et nyt kodeord. For at få tilsendt et nyt kodeord, kræver det at du kender dit Bruger-ID og har adgang til den e-mail som domænet er registreret med.

Du kan få nulstillet dit kodeord her: https://selvbetjening.dk-hostmaster.dk/glemt_adgangskode

Bekræft med NemID

Når du har styr på dit Bruger-ID og din adgangskode, kan du logge ind på DK-hostmasters selvbetjening og administrere dit domæne: https://selvbetjening.dk-hostmaster.dk/

Første gang du logger ind vil du blive bedt om at bekræfte dit ejerskab ved at logge ind med dit NemID.

Opret en supportsag

Hvis du ikke fandt hvad du søgte efter, så kontakt vores support-afdeling ved at udfylde formularen herunder.