Professionel Shopify webshop

Lad dine kunder købe og betale dine produkter online.

Webshop

Follow a manual added link

Hvorfor skal du have en Shopify webshop?

En webshop gør det nemt og enkelt for dine kunder at købe dine produkter online. Vores webshops har et brugervenligt betalingssystem så du ikke mister potentielle salg på grund af en besværlig betalingsside.

Når vi laver en ny webshop til dig, bliver den produceret i en af verdens mest populære systemer Shopify, som gør det nemt at administrere produkter, kunder, betalinger m.m. Du ejer selv rettighederne til shoppen.

 • Personlig webshop med dine produkter og services
 • Let og simpel administration inklusiv guide og vejledning
 • Mulighed for løbende support med klippekort

Mulighed for markedsføring af din webshop

Best One har et team af dygtige og certificerede nørder, som har hjulpet hundredevis af danske virksomheder med at få succes på internettet. Vi laver både annoncer på Google og Facebook – og kan helt sikkert også hjælp dig med markedsføring af jeres webshop.

 • Google Premier Partner - højeste partnerstatus
 • Hjulpet hundredevis af virksomheder til succes online
 • Fast kontaktperson som kender din forretning

Alt i ét løsning

Webshoppen hostes på Shopifys egne servere og betales med deres månedlige abonnement som også inkluderer deres betalingsløsning. Du kan vælge en abonnementsstørrelse der passer til dine behov og du kan løbende op- eller nedjustere. Jo større abonnement du har hos Shopify, desto mindre bliver betalinsgebyret der trækkes ved betalinger.

Support med klippekort

Shopify webshoppens backend er et brugervenligt system, der gør det let selv at administrere Shopify webshoppen samt opdatere eller tilføje nye produkter. Du kan altid få oprettet et support klippekort hos Best One – så kan vi hjælpe dig med alle former for support på din webshop.

Vil du høre mere om mulighederne med Shopify webshop?

Lad os tage en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder med webshop og markedsføring. Indtast dine oplysninger og bliv kontaktet snarest.

Hvorfor vælge Best One?

Vores passion er både online marketing, men også at gøre en positiv forskel for vores kunders forretning.

 • Personlig nørd

  Du får én fast nørd, som laver din markedsføring og løbende følger op på hvordan det går med din forretning.

 • Gennemsigtighed og ærlighed

  Vi holder os opdaterede på udviklingen i den online verden, for konstant at kunne tilbyde vores kunder den mest værdifulde rådgivning.

 • God forretning

  For at give dig et virkeligt billede af effekten og værdien af din annoncering, vil vi løbende kontakte dig for at give en status, komme med forslag til forbedringer og få en snak om hvordan det hele går.