Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Tandlægegruppen Rosenhøj

Tandlægegruppen Rosenhøj

OPRÅB til alle markedsføringsorienterede virksomheder! Best One er et team af professionelle og engagerede mennesker. De ved, hvad de har med at gøre, og som kunde føler man sig i helt trygge hænder, hvilket vi vægter højt inden for vores branche.

Vi er en tandlægeklinik, der har eksisteret i mange år og bygger på et solidt fundament af trofaste patienter. Alligevel har markedsføring altid været en vigtig og uomgængelig del af driften af klinikken for at sikre den nødvendige synlighed i lokalområdet. Vi har derfor gennem årene forsøgt flere forskellige former for markedsføring, hvor internettet i stigende grad er blevet mediet at benytte. Det har dog været med varierende succes.

Denne opfattelse ændrede sig imidlertid til det positive ved mødet med Faton og hans professionelle kollegaer hos Best One. Rådgivningen var fra starten fokuseret på netop vores behov og ønsker. Markedsføringsstrategien blev lagt og sat i værk ganske hurtigt, og resultatet af deres anstrengelser er ikke udeblevet.  Vi har fra første øjeblik, samarbejdet begyndte, oplevet en markant stigning af nye henvendelser på klinikken.

Best One kan varmt anbefales.

Relaterede udtalelser