Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Sydkystens VVS ApS

Sydkystens VVS ApS

”Best One lagde en simpel og effektiv markedsføringsplan med mig. Nu får jeg minimum 4 nye kunder om ugen i lokalområdet og det er opgaver jeg tjener penge på”

Engin og hans virksomhed, Sydkystens VVS, har førhen brugt en masse annoncekroner uden den store succes. Engin har aldrig følt at der var en konkret plan med hans investeringer og at sælgerne lovede for meget.

”Jeg er desværre skeptisk når en sælger ringer til mig, da de for det meste kun er interesseret i mine penge og ikke at rådgive mig. Efter 5 møder med forskellige sælgere, der har lovet guld og grønne skove, er man godt forvirret.

Best One er ligesom alle de andre tænkte jeg, men situationen var en anden.

De havde forberedt en simpel markedsføringsplan, hvor jeg kun skulle synliggøres på de opgaver, som jeg tjener flest penge på I mit lokalområde. Alt var planlagt til mindste detalje og jeg valgte at indgå et samarbejde, selvom jeg var skeptisk.

Jeg har ikke fortrudt!

Best One har fra dag 1. leveret hvad de lovede. Jeg får nu minimum 4 nye kunder hver eneste uge i mit lokalområde og det er de opgaver jeg tjener mest på. De har hele tiden kontrol over min markedsføring og laver et fremragende opfølgningsarbejde”.

Engin har nu fået en anden holdning til markedsføring og ”sælgere”.

 ”Nu er jeg overbevist, Best One holder hvad de lover! Markedsføringsplanen, der blev præsenteret på mødet, er blevet indfriet. Jeg har nu en samarbejdspartner, som jeg ved at jeg kan stole på. En som ikke er interesseret i mine penge, men i at hjælpe mig med at få succes og vækst”.

Relaterede udtalelser