Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Strandmøllekroen

Strandmøllekroen

Vi havde forsøgt os med andet online markedsføring inden vi indgik et samarbejde med Best One. På vores indledende møde med Faton og Casper oplevede vi, at der blev lyttet til vores behov. Vi endte ud med at lave en aftale på en type af online marketing, som vi ikke havde erfaring med, da det ville være den bedste løsning for os.

Før kørte vi meget generel markedsføring, men med Best One oplever vi, at vores markedsføring er blevet langt mere målrettet, hvilket vi også har kunne mærke på vores stigende antal af bookinger. Det har gjort os trygge i vores beslutning om at lade Best One være vores eneste online markedsføringskanal.

Det er tydeligt at mærke, at vores nørd Steffen har et stort engagement for at levere et godt produkt til os. Han gør altid det vi beder ham om, og han leverer hurtigt materiale til os. Hvis han ikke er enig i vores ideér, er han rigtig god til at komme med nye forslag. Det er rigtig betryggende da man kan mærke, at han gør det fordi han er interesseret i, at vi skal have en masse ud af vores annoncering.

Best One skiller sig ud fra andre marketingbureauer ved at vise en oprigtig interesse for vores virksomhed, samt at lægge vægt på løbende kontakt og evaluering. De er gode til at forklare og gøre det hele håndgribeligt for os der ikke sidder med det til hverdag. Med Best One oplever vi at have et samarbejde hvor begge parter søger succes med markedsføringen.

Relaterede udtalelser