Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Spar Blangslev

Spar Blangslev

Jeg havde ikke forsøgt mig med andet markedsføring end lokalavisen inden jeg blev kontaktet af Best One. Men jeg valgte at forsøge mig med online markedsføring efter et godt og hyggeligt møde med Casper. Han var super imødekommende og viste en oprigtig interesse for min forretning. Han var også rigtig dygtig til at forklare, hvad Facebook annoncering handlede om, så jeg vidste hvad jeg gik ind til.

Mit samarbejde med min nørd Emil fungerer bare skide godt. Emil taler mig ikke bare efter munden, men giver mig konstruktiv feedback, så vi kan opnå det bedste resultat. Hvis han skal rettet noget er jeg også altid med inde over. Så jeg føler virkelig at der hele tiden bliver lyttet til mine ønsker og behov til annonceringen.

Den nysgerrighed og interesse jeg oplevede ved første møde har kun varet ved. Jeg oplever nogle gange at blive ringet op bare for at høre hvordan det går. Det er en dejlig forandring i forhold til hvad jeg har oplevet før, da jeg virkelig føler at de er oprigtigt interesserede i at det går mig godt. Både Emil og Casper er også så hurtige til at svare på mine henvendelser at jeg nærmest føler at jeg er deres eneste kunde.

Efter skiftet til Best One bruger jeg ca. 250.000 kr. mindre årligt på markedsføring, og holder det samme salg i butikken. Mit samarbejde med Best One har absolut levet op til mere end mine forventninger.

Relaterede udtalelser