Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Lecher Glas ApS

Lecher Glas ApS

Som ejer af et mindre firma er jeg meget bevist om hvordan mine penge til markedsføring bliver brugt. Best One været utroligt gode til at forklare deres strategier på en sådan måde at selv en håndværker som jeg kan forstå det.

Allerede fra det første uforpligtende møde, gik det hurtigt op for mig at der blev lyttet til mine behov og tanker når det drejede som om markedsføring. Der kom mange gode ideer på bordet uden de sædvanlige “salgstaler” som jeg har hørt hos andre lignende firmaer. Best one yder god gammeldags service hvor jeg som kunde kommer først og har altid mulighed for at få svar på spørgsmål. Hos Best One “prøver” de ikke bare at hjælpe, de gør det rent faktisk.

Best One er gode til at lave små justeringer hele tiden, uden at jeg selv skal tænke på den side af min forretning. Denne service giver mig tid til at koncentrere mig om mit arbejde uden at tænke på markedsføring.

Mine varmeste anbefalinger går til hele teamet hos Best One og anbefaler dem til alle jeg kender som har brug for hjælp med markedsføring. Jeg vil personligt bruge dem mange år endnu.

Relaterede udtalelser