Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
JT Stål ApS

JT Stål ApS

Best One har leveret fantastiske resultater!

Min virksomhed JT Stål har igennem længere tid kun fået nye kunder via anbefalinger og netværk, hvilket var tilstrækkeligt i en periode.

Jeg havde en vision om at vi skulle vokse og begyndte derfor at undersøge markedet for markedsføringsmuligheder, især Google. Jeg må dog indrømme at jeg mistede troen på, at det var et medie for mig efter et par fejlinvesteringer.

Best One gennemgik min AdWords kampagne og kunne hurtigt se, at jeg ikke fik en eneste henvendelse på de begreber min hjemmeside var synlig på.

Sælgeren anbefalede at vi udelukkende slog på det åbenlyse og det var at min hjemmeside var synlig på Google når man søgte på smed! Det lød lidt for simpelt, men jeg valgte at stole på hans rådgivning!

Utroligt nok virker det! Jeg får 4-5 relevante henvendelser om ugen nu og det er hovedsageligt erhvervskunder. Kombinationen af nye kunder via mit netværk og Google, har gjort at jeg har ansat to nye medarbejdere.

Jeg kan til enhver tid anbefale Best One til online markedsføring. Det bedste ved dem er at de kommer med en realistisk forventningsafstemning og at de taler et sprog som alle kan forstå!

Relaterede udtalelser