Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
HydroClean ApS

HydroClean ApS

Best One blev anbefalet til os, men jeg var alligevel MEGET skeptisk – Tekniknørder – Måske.
 
Med en baggrund som Salg- og Marketingdirektør gennem mange år, havde vi ikke brug for Best-One til denne del, men alene til at sparre i forhold til at få implementeret vores marketing-tanker og -strategier ind på vores hjemmeside.
 
Det gik ret hurtigt op for mig, at der er en meget stor verden ”inde bag” vores hjemmeside og optimeringen af denne. Grundet travlhed måtte jeg lade samarbejdet ligge, og havde egentlig ikke kontakt til Best-One i 2-3 måneder. Der kom bare flere og flere henvendelser, og vores marketingudgifter til adwords blev mindre og mindre.
 
Da jeg genoptog kontakten, kunne jeg se, at Best-One ikke havde ligger stille i perioden. Vi fik nu kun de relevante hits på vores hjemmeside, og man kunne se, at disse hits blev meget længe på siden.
 
Herefter blev der finpudset, og vi har nu 20-30 kvalificerede henvendelser via mail eller telefon hver måned. Dette er ca. 20% af alle de hits, der på vores hjemmeside.
 
No nonsens. De er bare gode, og forstår processen i hvordan man laver dette her ”Inde bag ved” hjemmesiden og alle søgeordene. Vi har netop tegnet en ny 2-årig kontrakt med Best-One, da Best-One giver fuld ”Value for money”.
 
Vi kan kun anbefale Best-One, og vil uopfordret gerne fungere som referencekunde. Ring gerne på 50 29 28 27, for at høre lidt mere om, hvad de gjorde for os. Jeg ved ikke ret meget om teknikken, men jeg kan give info om, hvilken effekt, der havde på vores forretning.

Relaterede udtalelser