Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Haslev Brillecenter

Haslev Brillecenter

Da Best One henvendte sig, havde vi Casper ude at snakke med os. Det er tydeligt at mærke, at han ved hvad han snakker om. Han var god til at forklare os, hvad vi ville gå ind til ved et samarbejde med Best One. Vi har kørt bannerannoncer i den lokale netavis i flere år, men Facebook annoncering var et nyt og spændende kapitel for os. Men Caspers måde at gå i dybden med tingene gjorde at vi var helt trygge ved at tage beslutningen.

Da vi jo ikke kender så meget til Facebook annoncering kan nogle af de ting vores nørd Emil fortæller os godt være lidt sort snak. Men Emil er super god til at fange hvornår vi bliver tabt ved alle de tekniske ting og forklarer og skærer ud i pap på en måde, så vi kan forstå hvad det hele handler om.

Servicen fra Best Ones side er absolut ikke til at klage over. Ligegyldig hvem man vil i kontakt med svarer de hurtigt på både telefon og mail. Derudover viser de en oprigtig interesse i hvordan det går og hvad de kan gøre for at hjælpe. Vi kørte en kampagne om januarudsalg, og den var knapt nok overstået før Emil skrev og spurgte hvordan det var gået. Det er bare så dejligt at mærke deres store interesse.

Heldigvis kunne vi fortælle Emil, at han havde gjort det rigtig godt, og vi har fået flere nye kunder end vi plejer. Da vi kun kørte annoncering gennem Best One må successen tildeles Emils arbejde.

Succesen vi har haft med Facebook annoncering hos Best One gør nu, at vi nu overvejer at indgå et større samarbejde med en ny hjemmeside og andre former for markedsføring.

De har hjulpet os til at forstå mulighederne ved online markedsføring langt bedre. Vi har absolut intet at klage over i vores samarbejde med Best One, de yder virkelig en super god service.

Relaterede udtalelser