Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Håndsprit.dk

Håndsprit.dk

Inden jeg indgik samarbejde med Best One, var jeg helt grøn på området. Jeg havde netop fået lavet min nye netbutik, og blev anbefalet at køre online markedsføring for at skubbe siden ordentligt i gang fra start. Jeg havde hørt dårligt om branchen, men en af mine samarbejdspartnere anbefalede Best One og fortalte, at de er et meget ærligt firma.

Jeg fik besøg af Jacob, og tænkte med det samme, at han var en lidt for smart Københavner med lidt for rene sko. Den opfattelse fik han hurtigt ændret, da han grundigt forklarede mig om Facebook og Google og omkring behovene for de forskellige former for markedsføring. Det var tydeligt, at Jacob solgte mig det, som han følte ville virke for mig og ikke bare prøvede at sælge alt muligt.

Min nørd Lasse er super god til at lytte. Han lytter til mine behov og ideér og omsætter det til noget der virkelig virker. Derudover er han også god til at forklare, hvad der foregår. Det at man har en fast person tilknyttet, som man både kan være seriøs og fjolle lidt med, er med til at gøre at man er fuldstændig tryg ved Best One.

I opstartsfasen var vi tit i dialog og der blev fulgt en masse op. Nu hvor jeg har været i gang i en længere periode, snakker vi ikke sammen lige så ofte. Det gør mig dog ikke noget, da jeg kan se at Lasse løbende er inde og optimere på min kampagne og jeg er helt tryg ved, at alt bare kører.

Best One har levet op til mine forventninger, så meget at jeg har valgt at forlænge min aftale med dem. Som selvstændig igennem 25 år ved jeg, at det er vigtigt at være tryg ved og have gode relationer med dem man samarbejder med. Det har jeg fået hos Best One.

Af et københavnerfirma at være, er Best One helt nede på jorden!

Relaterede udtalelser