Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
GSR Teknik ApS

GSR Teknik ApS

BEST ONE, NAVNET FORPLIGTER! MAN KAN ROLIGT SIGE AT BEST ONE LEVER OP TIL DERES NAVN!

GSR Teknik, har som el-installatør og selvstændig erhvervsdrivende en vision om at skulle markedsføre os selv så innovativt som muligt – Denne vision blev desværre skudt i sænk, da vi landede en dårlig og alt for dyr SEO-aftale med en anden udbyder.

Vi gik derfor, med paraderne godt oppe, ind i et mødelokale sammen med en utrolig velforberedt mand fra Best One, navnet forpligter.

Parader der minut for minut blev sænket i takt med en fornem præsentation og en direkte strategi for hvordan vi får mest muligt ud af vores investering.

Best One, får os overbevist og allerede kort efter første møde, bliver vi ringet op af deres programmør – SÅ ER VI I GANG!

Vi holder efterfølgende et par strategimøder, som ikke blot styrker vores bånd hos Best One, men gør også at vi føler at vi har del i strategien.

Vi kan fra start af mærke at investeringen via rigtigt opsatte adwords-annoncer generere kunder og henvendelser!

Best One, er i vækst og rivende udvikling – en nyopstartet virksomhed, hvori deres hold uden tvivl besider flere års erfaring, et hold der formår at være et skridt foran, et hold der værner om deres kunde, et hold der ved at deres arbejde for virksomheder afhænger af resultater, et hold der ved at DERES GODE ARBEJDE ER DERES VISITKORT!

Hos GSR Teknik, er vi meget tilfredse – og formår Best One at bevare det gode serviceniveau i takt med deres vækst, vil vi inden længe se dem som frontløbere på deres område!

Vi kan, for folk der vil optimere og markedsføre deres virksom, varmt anbefale dem at stille et møde med Best One!

Vi kan varmt anbefalede Best One som en fantastisk service til at lave moderne markedsføring online!

Relaterede udtalelser