Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Glarmester Hammer

Glarmester Hammer

Google AdWords, hjemmeside & tekstforfatning

Udfordring

Glarmester Hammer er en nyopstartet, selvstændig glarmester. Han havde intet andet end gode kompetencer inden for glarmesterfaget, et ønske om at få succes som selvstændig og et CVR nr. før han kom til Best One. Hans primære udfordring var, at han ingen synlighed havde og han manglede kunder.

Løsning

Han blev kunde hos Best One takket være en anbefaling. Vi lavede en komplet løsning for ham med hjemmeside, tekstforfatning og Google AdWords. Både på hans hjemmeside og i hans AdWords annoncer har vi høj fokus på personlighed og specialopgaver for at skabe differentiering fra andre glarmestre. Derudover har vi også høj fokus på synlighed i lokalområderne.  

Resultat

Allerede kort tid efter lanceringen af hjemmesiden og AdWords annoncerne rykkede det i Glarmester Hammer. Siden opstarten har han fået pengene 30 igen pr. måned. Han modtager i gennemsnit 40-60 direkte henvendelser fra AdWords om måneden, hvoraf ca. halvdelen bliver til opgaver. Derudover kommer 95% af trafikken på hans hjemmeside fra Google. Disse gode resultater har givet anledning til at videreudvikle på markedsføringen af Glarmester Hammer, og derudover er en ekstra ansat i den lille virksomhed også i støbeskeen.  

Hvad siger kunden

“Best One er den bedste investering, jeg nogensinde har lavet for min fremtid”  – Martin Hammer, Ejer

Relaterede udtalelser