Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Finlow VVS

Finlow VVS

Hjemmeside, SEO, Google AdWords, Display, Display Remarketing, Facebook, Facebook Remarketing

Udfordring

Finlow VVS havde allerede online annoncering før de blev kunder hos Best One, men de følte ikke, at der var en god dialog med deres daværende bureau, og de havde intet overblik over, hvad deres annoncekroner blev brugt på. Noget af den online annoncering varetog de selv, men følte, at de manglede ekspertisen og tiden til at udnytte potentialet på de online platforme.

Løsning

Som det er tilfældet med alle vores kunder, indebærer samarbejdet med Finlow VVS en fast marketingsnørd, og løbende dialog med netop denne.
Der arbejdes meget med fokuserede målgrupper og segmentering således, at annoncebudgettet bliver brugt så intelligent som muligt, og de forskellige produkter på hhv. Google og Facebook finjusteres jævnligt, så de supplerer hinanden.

Resultat

Siden samarbejdet startede i 2017, har Finlow VVS oplevet en stigning på 32% i antal henvendelser. På samme tid er forbruget på online annoncering blevet markant lavere. Succesen af samarbejdet har ikke blot været flere henvendelser end tidligere, men også frigivelse af tid, som Finlow VVS kan bruge på det, som de er dygtige til.

Hvad siger kunden

“Der er ikke nogen tvivl om, at der er store armbevægelser hos Best One. Det særlige ved dem, som vi er rigtig glade for, er, at de er i stand til at leve op til alt, hvad de lover.”
– Sacha, Finlow VVS

Relaterede udtalelser