Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Female Fitness

Female Fitness

Jeg havde besøg af Casper som var super sød og nede på jorden. Han var rigtig god til at forklare mig, hvad det hele handlede om og til at grine af mine vittigheder. Det var tydeligt at han var sælger, men han var det på en rigtig sød og behagelig måde.

Min oplevelse med min nørd Emil har været meget positiv. Jeg kan være ret svær at få fat i, men er blevet mødt med en masse tålmodighed og forståelse. Har Emil ikke kunne få fat på mig har han været god til at sende mig mails med overblik og statistikker. Jeg har oplevet, at hvis Emil og jeg er gået lidt skæv af hinanden, har han været rigtig god til at rette med det samme så annoncerne har fået vores ordlyd.

Jeg har kunne mærke en klar forskel efter vi er startet hos Best One. Vi har fået en masse kommentare på Facebook og oplever flere og flere kunder der selv fortæller, at de har fundet os igennem Facebook. Vi har fået en større tilstrømning til vores center, så jeg er godt tilfreds.

Min oplevelse med Facebook annoncer hos Best One har været bedre end de AdWords kampagner jeg har kørt hos andre bureauer. Så jeg har derfor valgt at stoppe der, for at bygge videre på samarbejdet med Best One.

Jeg har været meget tilfreds med vores samarbejde. Det er nogle søde fyre der har hjulpet mig og jeg er blevet mødt af en masse forståelse. De har også været gode til at understøtte, hvad de fortæller mig med en masse data. Så jeg føler at det har været en meget professionel process jeg har været igennem.

Deres service har været rigtig god og jeg har følt at jeg er blevet hørt gennem hele processen. Jeg har virkelig kunne mærke at det var vigtigt for dem at jeg var tilfreds med hele forløbet.

Relaterede udtalelser