Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
DK Låseservice

DK Låseservice

Google AdWords, Google Shopping, SEO og ny hjemmesiden

Udfordring

DK Låseservice havde Google AdWords og SEO hos et andet bureau inden Best One. De brugte et fornuftigt dagligt budget, men de fik ikke noget lukrativt ud af det. Udfordringen drejede sig primært om, at DK Låseservice ikke fik henvendelser nok via deres hjemmeside, og der blev ikke solgt nok på webshoppen.

Løsning

Best One lyttede til DK Låseservices ønsker og forventninger. Sammen lavede vi en realistisk forventningsafstemning, og opbyggede løsningen i etaper. DK Låseservice fik god indsigt og rådgivning i alle steps undervejs. Der blev sat fokus på lokalområdet, annoncepositioner og løbende optimering af alle ydelser. Jo mere data vi har at arbejde ud fra, jo mere kan vi indskrænke en relevant og lukrativ målretning. Denne form for løbende arbejde og optimering er det, der har skabt en god succes og tilfredshed hos DK Låseservice.

Resultat

Best One har fordoblet hjemmesidetrafikken og firedoblet antallet af konverteringer. DK Låseservice er i gennemsnit gået fra 15 → 70 henvendelser om måneden, og efter den nye hjemmeside er konverteringsraten steget med 50% på både AdWords og SEO. Derudover har vi rådgivet DK Låseservice i, hvordan man driver en konkurrencedygtig webshop, og kørt Google Shopping for dem. Dette har betydet, at vi i indbragt over 50% af det samme de to første måneder af 2018, som den indbragte i hele 2017.

Hvad siger kunden

“Hvis jeg kunne give 100 stjerner, ville I få dem alle. Vi har sagt nej til alle andre bureauer fordi vi vil være kunde hos Best One for altid. Vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed for jeres professionelle arbejde og gode service”
– Michael, Indehaver af DK Låseservice

Relaterede udtalelser