Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Boutique Nicolai ApS

Boutique Nicolai ApS

Vi blev kontaktet af Casper fra Best One i efteråret 2016, da jeg længe har gået med tanken om at sætte endnu mere fokus på markedsføring gennem facebook. Det burde jo være så enkelt, men det kræver tid og fornemmelse af, hvad der skal satses på. Det er der, hvor Best One har været en kæmpe gevinst for os.

Efter et møde med Casper, fik vi lagt en strategi og fik samtidig en rigtig fair ordning, så vi lige kunne se hinanden an. Vi fik Morten som kontaktperson, og han kan sit kram. Oveni at være en rigtig dygtig nørd, kan han formulere så os ikke-nørder kan forstå, hvad der sker. Han er altid til at komme i kontakt med, og tiden fra man skriver en mail eller ringer med spørgsmål eller ønsker til, at vi får svar, er super kort. Det er så befriende, at man ikke skal rykke efter ting, og man får hvad de lover. Samarbejdet er så flydende at vi ikke rigtig mærker, at det er en outsourcing.

Resultaterne har været så gode, at vi nu forhandler om at fortsætte samt at bygge mere på. Vi er i en branche, hvor man ikke kan mærke en stigning i kunder fra dag til dag. Der hvor vi kan mærke, at samarbejdet har været givende er, at der har været en stor stigning i kunder som refererer til at have set os på facebook, samt at trafikken på vores facebookside er mere end fordoblet. Det reflekterer direkte til Mortens kompetencer, vi rammer meget mere præcist i vores annoncering efter han er kommet ind over. Det momentum skal vi nu udnytte, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at Best One er de rette for os også på længere sigt.

Vi vil meget gerne stå på mål for at anbefale Best One til andre.

De bedste hilsner
Karina
Nicolai brudekjoler

Relaterede udtalelser