Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
B.B. Jørgensen gulvservice

B.B. Jørgensen gulvservice

Jeg har tidligere haft både hjemmeside og online markedsføring hos andre bureauer, hvor de har lovet mig mere end de kunne holde. Her har Best One været helt anderledes. Indtil videre er alt, hvad de har lovet blevet overholdt.

Jeg var lidt skeptisk da jeg blev kontaktet af Casper, da jeg tænkte, at han sikkert bare ville sælge som alle de andre. Men han lød som om han vidste, hvad han snakkede om, og fordi jeg kendte en af deres kunder i forvejen, gamblede jeg og tog chancen. Det har jeg på ingen måde fortrudt.

Selve min AdWords kampagne har fungeret rigtig godt og jeg har været meget tilfreds med min nørds arbejde. Selvom kampagnen startede op udenfor vores sæson, har vi slet ikke stået stille siden opstart. Kontra sidste år hvor vi ikke havde noget at lave. På grund af den kæmpe forandring Best Ones arbejde har medført har jeg været nødt til at få yderligere arbejdskraft.

Jeg har intet dårligt at sige om Best One, da det hele kører som det skal. Best One er blandt de få danske virksomheder som jeg ville anbefale til andre. Det kan næsten ikke blive bedre.

Relaterede udtalelser