Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Arne Frederiksen ApS

Arne Frederiksen ApS

Jeg overtog firmaet Vognmand Arne Frederiksen ApS i 2004 og har arbejdet i branchen i over 20 år. Jeg har altid været opmærksom på markedsføring og har brugt mange penge på det, da det er en vigtig ting. Det har dog ikke altid været en succes og jeg har brugt mine lærepenge.

Jeg kontaktede Best One, da jeg fik dem anbefalet af en samarbejdspartner, som havde brugt dem til online markedsføring. Jeg synes ikke at min daværende udbyder gav mig nok sparring og rådgivning og aftalte derfor et møde med Best One.

Indehaveren kom personligt ud og gennemgik mit potentiale sammen med mig i et sprog der var til at forstå! Vi lagde en optimistisk plan sammen og jeg må indrømme at resultatet overraskede mig.

Jeg bruger præcis det samme annoncebudget som før, men får faktisk dobbelt så mange kunder ud af det. Alt det unødvendige er skåret fra og vi har nu fuld fokus på det vigtigste i min forretning.

Vi har efterfølgende holdt møder, hvor de er kommet med en masse gode råd og vejledning. Jeg bliver ringet op månedligt af min tekniker fra Best One, hvorimod jeg tidligere hen bare fik en mail, som jeg ikke kunne forstå.

Best One har gjort det fantastisk og jeg kan varmt anbefale dem, hvis man har interesse i online markedsføring.

Relaterede udtalelser