Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Andersen & Enig

Andersen & Enig

Vores gamle familiedrevne forretning har eksisteret siden 1891 og blev stiftet af Christian Andersen og Anna Enig. Vores fantastiske historie og renommé har gavnet vores forretning igennem tiden, og vi har altid brugt de lokale medier til annoncering.

Markedsføring er en vigtigt faktor og især at være synlig online. Vi er dog ikke eksperter på dette område, og valgte efter et møde med Best One at indgå et samarbejde med dem. Det var været en fantastisk god beslutning for os.

Best One har fordoblet antallet af besøgende på vores webshop kontra sidste år og vi har nu over 4.000 unikke besøgende hver eneste måned. Herudover har vi fået endnu mere travlt i vores fysiske forretning og vi kan høre på kunderne, at de har set vores annoncer online, både på Facebook og andre steder.  Flere af disse annoncer har været så effektive, at vi har fået udsolgt af de specifikke varer i forretningen.

Vi er meget imponeret over Best Ones kompetencer og deres høje serviceniveau. Deres grafiske kunnen er helt i top og leveringen sker øjeblikkelig. Der er ingen hokus pokus og alt er meget gennemskueligt.

Vi værdsætter vores samarbejde meget højt, og har anbefalet Best One til flere erhvervsfolk i Roskilde.

Vi kan kun anbefale Best One, hvis man vi være med online markedsføringsmæssigt. Man kan sige at navnet Best One forpligtiger – men jeg kan love at de LEVERER.

TUSINDE TAK BEST ONE.

Relaterede udtalelser