Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11
Advokatfirmaet Nilsson-Børresen

Advokatfirmaet Nilsson-Børresen

Vi er en forholdsvis nystartet virksomhed, som ønskede større synlighed og mere trafik til vores hjemmeside. Jeg vidste, at der lå et potentiale i digital markedsføring, men efter selv at have prøvet kræfter med Google AdWords og ingen resultater opnået, måtte jeg erkende, at jeg havde brug for mere kompetente hænder til arbejdet.

Jeg kontaktede Best One, fordi jeg havde fået dem anbefalet af en af mine klienter, som var meget tilfreds med sit samarbejde. Allerede ved de indledende møder blev jeg mødt af en velforberedt Faton, der præsenterede mig for konkrete indgangsvinkler til søgeteknikker og planlægning af søgeord. Vi havde en god snak om annoncebudgetter og kampagnestrategier, som gjorde, at jeg følte mig tryg ved at overlade opgaven til Best One.  

Gennem hele processen har der været en rigtig fin dialog med min nørd, Lone, som jævnligt har holdt mig opdateret med de ændringer, hun har lavet, for at optimere konverteringerne på mine kampagner. Lone formår altid at forklare mig de tekniske aspekter i vendinger, så jeg føler mig ordentligt klædt på til at træffe de videre beslutninger i forløbet.

Resultatet af Lones arbejde har været intet mindre end fantastisk. I dag får jeg så mange henvendelser på mine kampagner, at jeg bliver nødt til at sætte dem på pause, for at kunne følge med. Allerede fra første dag af lanceringen kunne jeg mærke en forskel på antallet af henvendelser jeg fik.

Det er min opfattelse, at Best One er en meget kompetent virksomhed, som sætter tid og energi af til at rådgive én, så man har et godt overblik over ens marketingaktiviteter. Man kan mærke, at det er et team med massere af drive og engagement, som bestræber sig på at give én den bedste succesoplevelse.   

Relaterede udtalelser