Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

Instagram Annoncering

Der er dagligt over 600.000 danskere på Instagram og mulighederne med Instagram annoncering er mange, både hvad angår strategi og annoncetyper. Instagram er ejet af Facebook, så der er store muligheder for at udnytte synergierne i mellem disse to medier.
Muligheder

Om du vil øge trafikken til din hjemmeside, brande din forretning, sælge produkter eller få flere følgere, så er Instagram annoncering en gylden mulighed.

Strategi

Du er eksperten i din forretning, og kender derfor din målgruppe.  Sammen lægger vi en klar strategi for, hvordan vi rammer din målgruppe med annoncer, som sender det rigtige budskab.

Skræddersyede annoncer

Vi skræddersyer dine annoncer ud fra f.eks. dine målgruppes alder, køn, bopæl og interesser. Herudover designer vi annoncerne, så de fanger målgruppens interesse og får dem til at besøge din hjemmeside.

Effektiv annoncering

Vi indsamler løbende data om, hvor effektivt dine annoncer rammer din målgruppe.

Dette bruger vi som værktøj til at optimere dine annoncer, da det er altafgørende for, at vi får det bedste resultat.

Du kan følge med i alt omkring dine resultater fra din smartphone eller computer.

Det er så simpelt og overskueligt, at enhver kan finde rundt.

Kontakt os

Instagram specialister

Best One er en af få virksomheder i Danmark, der har et samarbejde med Facebook og er dermed også eksperter i Instagram Annoncering. Vi arbejder konstant på at dygtiggøre os for vores kunders skyld.

instagramlogo

Skal vi hjælpe din forretning?

Best One har, som en af de få virksomheder i Danmark, et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vi er klar til at hjælpe dig..

Skriv dit navn og nummer, så ringer vi til dig.