Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

Google Shopping

Hos Best One bliver dine Google Shopping annoncer bygget op fra bunden af passionerede marketingnørder, som er certificeret af selveste Google – Det giver dig den bedste forudsætning for at opnå den succes som du ønsker.
Dynamiske annoncer

Shopping annoncerne udarbejdes efter hvilke produkter du har på din webshop. Din webshop forbindes med din shopping kampagne, så du skal ikke være nervøs for, at der annonceres for produkter, der er udsolgt, da disse annoncer pauses.

Kvalificerede kundeemner

Med Google Shopping oplever virksomheder, at de kundeemner, der kommer ind på deres hjemmeside, er meget kvalificerede. Kunderne er oftest mere købeklare ved annoncer med billeder, priser og produktinformation.

Synlighed

Annoncerne skal være synlige når kunderne søger efter de produkter, som du vil sælge mere af. Derfor bliver dine annoncer vist ved relevante søgninger fra kunderne. Da du kun betaler når der klikkes på dine annoncer, betaler du således kun for relevante besøg.

Dokumenterede resultater

Det er vigtigt for os, at du ved hvor meget du får ud af dine Google Shopping annoncer. Vi sætter derfor sporing op, så du kan se effekten og omsætningen!

Vi vil gerne have et godt samarbejde, og derfor er din marketingnørd månedligt i dialog med dig. Vi er kun interesseret i at udvikle på din løsning, så jo mere du involverer dig, desto bedre resultater opnår vi sammen!

Du kan selvfølgelig følge med i alt, da online markedsføring er dokumenterbart.

Kontakt os

Google certificerede medarbejdere

Vores marketingnørder er uddannet hos selveste Google og arbejder konstant på at dygtiggøre sig, så de kan opnå endnu flere certifikater.

Se vores samling her!

search
mobile
video

Skal vi hjælpe din forretning?

Best One har som en af de få virksomheder i Danmark, et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv dit navn og nummer, så ringer vi til dig.