Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

Google Remarketing

Formålet med Google Remarketing er at få dine besøgende tilbage på din hjemmeside og få gennemført flere salg/bestillinger. Hos Best One bliver dine remarketing annoncer bygget op fra bunden af passionerede marketingnørder, som er certificeret af selveste Google.
Fordele

Sandsynligheden for at et salg/en bestilling stiger ved at få kunderne, der tidligere har vist interesse for din forretning, ind på din hjemmeside igen. Disse personer er højst sandsynligt mere købeklare.

Hvor vises de

Dine remarketing annoncer kan blive vist på alle de online medier, som Googles netværk har adgang til. Flere større medier, som bt.dk, tv2.dk og børsen.dk, tillader at vise annoncerne.

Økonomi

Priserne for at få dine tidligere besøgende tilbage på hjemmesiden er meget varierende. Spørgsmålet er blot, hvor stor værdi en ny kunde tilføjer til din forretning.

Købeklare kunder

Har du haft succes med Google Ads, så vil du opleve at Google Remarketing er et ideelt supplement til, at få endnu større succes.

Mange mennesker bruger tid på at beslutte sig og derfor kan vi fremhæve, hvorfor de skal vælge dig via remarketing annoncerne.

Din marketingnørd administrerer og optimerer dine annoncer, så de konstant opfylder Googles krav og er så billige som muligt.

Kontakt os

Google certificerede medarbejdere

Vores marketingnørder er uddannede hos selveste Google og arbejder konstant på at dygtiggøre sig, så de kan opnå endnu flere certifikater.

Se vores samling her!

mobile
search
video

Skal vi hjælpe din forretning?

Best One har, som en af de få virksomheder i Danmark, et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv dit navn og nummer, så ringer vi til dig.