Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

Google Display

Google Display annoncer er bannerannoncer, som du måske har set på forskellige sider på nettet. Hos Best One bygges dine annoncer op fra bunden af passionerede marketingnørder, som er certificeret af selveste Google.
Muligheder

Med Google Display annoncer kan du annoncere på dine kunders foretrukne hjemmesider. Flere større medier, som bt.dk, ekstrabladet.dk, tv2.dk og dba.dk, tillader at vise Google Display annoncer.

Fordele

Vi tiltrækker opmærksomhed til din forretning ud fra de mennesker, der viser interesse for lignende ydelser på nettet. Vi kan målrette dine annoncer ud fra, hvilke medie du vil brandes på, men også ud fra din målgruppes interesser, alder og køn.

Grafik

Dine annoncer bliver designet så de matcher din forretning og så de sender det helt rigtige budskab. Om du vil tiltrække potentielle kunder eller skabe en genkendelseseffekt, så er Google Display annoncer det helt rigtige.

Det må være dyrt?

Nej, det er det faktisk ikke. Med Google Display annoncer opnår du meget billig eksponering på dine kunders foretrukne nyhedsmedier, hjemmesider og apps.

Du har, ligesom med Goolge Ads, et månedligt budget som vi beslutter sammen. Man kan typisk få omkring 100.000 visninger for 1.000 kr., men det tal afhænger af konkurrencen på diverse medier.

Du kan selvfølgelig følge med i alt, da online markedsføring er dokumenterbart.

Kontakt os

Google certificerede medarbejdere

Vores marketingnørder er uddannede hos selveste Google og arbejder konstant på at dygtiggøre sig, så de kan opnå endnu flere certifikater.

Se vores samling her!

search
mobile
video

Skal vi hjælpe din forretning?

Best One har som en af de få virksomheder i Danmark, et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv dit navn og nummer, så ringer vi til dig.