Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

Google AdWords

Hos Best One bliver dine Google Ads annoncer bygget op fra bunden af passionerede marketingnørder, som er certificeret af selveste Google – Det giver dig de bedste muligheder for at opnå den succes som du ønsker.
Opbygning

Google AdWords annoncer fungerer som alle andre annoncer – de skal nemlig tiltrække de kunder, som du ønsker. Annoncerne skal derfor sende det rigtige signal om din forretning og fortælle hvorfor kunderne skal vælge dig.

Synlighed

Annoncerne skal være synlige når kunderne søger efter de ydelser, som du vil sælge mere af. Du vælger, i samråd med din marketingnørd, hvilke søgninger dine annoncer skal være rettet mod. Det kan f.eks. være ud fra byer, lokalområder eller ydelser.

Betal kun for klik

Sammen fastsættes et dagligt budget, som passer dig og som du kan forhøje, hvis du har brug for endnu flere nye kunder. Du betaler kun når kunderne klikker på annoncerne og lander på din hjemmeside, eller ringer til dig via annoncerne ude på Google.

Dokumenteret effekt

Det er vigtigt for os, at du ved, hvor meget du får ud af dine Google Ads annoncer. Vi sætter derfor konverteringssporing op, så vi kan måle, hvor mange der ringer eller skriver til dig på baggrund af annoncerne.

Vi mener at det er bedre at tale med et menneske fremfor en robot, og derfor er din marketingnørd månedligt i dialog med dig.

Vi er kun interesseret i at udvikle på din løsning, så jo mere du involverer dig, desto bedre resultater opnår vi sammen!

Kontakt os

Google certificerede medarbejdere

Vores marketingnørder er certificeret hos selveste Google og arbejder konstant på at dygtiggøre sig, så de kan opnå endnu flere certifikater.

Se vores samling her!

Tandlægerne i Algade

Vi har fundet en partner som det er svært ikke at anbefale til andre. De har gjort vores hverdag nemmere og sjovere. Tusind tak Best One!

Hovedstadens Gulvservice

De taler et sprog som selv jeg kan forstå. Mit skifte til Best One har ændret min forretning 100% i den positive retning.

Skal vi hjælpe din forretning?

Best One har, som en af de få virksomheder i Danmark, et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv dit navn og nummer, så ringer vi til dig.