Ring nuTeamet
Ring til os på
71 99 77 11

Facebook Remarketing

Med Facebook Remarketing når dine annoncer ud til de kunder, der tidligere har besøgt din hjemmeside, uanset hvor dine besøgende stammer fra. Det giver dig de bedste forudsætninger for at komme ud til potentielle og købeklare kunder. Best One har et officielt samarbejde med Facebook, som sikrer dig Remarketing annoncer i topklasse.
Få kunderne tilbage

Målet med Facebook Remarketing annoncerne er at få kunderne tilbage på din hjemmeside. Annoncerne fanger kundernes opmærksomhed og minder dine potentielle kunder om, hvorfor de tidligere har vist interesse for dine ydelser/produkter.

På tværs af enheder

Facebook Remarketing giver dig mulighed for at følge efter alle dine besøgende fra hjemmesiden i op til 180 dage, uanset hvor de er kommet fra. Du har muligheden for at følge de besøgende på tværs af alle enheder. På den måde mister du ikke dine potentielle kunder.

Relevant annoncering

Dine annoncer med Facebook Remarketing skræddersyes efter dine ydelser eller produkter. Kunderne vil se annoncerne flere gange, hvilket vil påvirke dem til at gå ind på din hjemmeside igen. Men du betaler kun for de kunder, der rent faktisk besøger hjemmesiden igen.

Dokumenterede resultater

Vi indsamler løbende data om, hvor effektivt dine annoncer rammer din målgruppe.

Dette bruger vi som værktøj til at optimere dine annoncer, da det er altafgørende for, at vi får det bedste resultat.

Du kan følge med i alt omkring dine resultater fra din smartphone eller computer.

Din marketingnørd administrerer og optimerer dine annoncer, så de konstant opfylder Facebooks krav.

Kontakt os

Facebook samarbejdspartner

Best One er en af få virksomheder i Danmark, der har et samarbejde med Facebook. Vi arbejder konstant på at dygtiggøre os for vores kunders skyld.

facebook-remarketing
facebook-advertising

Skal vi hjælpe din forretning?

Best One har, som en af de få virksomheder i Danmark, et direkte samarbejde med både Facebook og Google. Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv dit navn og nummer, så ringer vi til dig.